Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Figyelt kérdés

Szerkő, Olimpia, Klarissza, Szixtin, Tavaszka, Uzonka, Vulfia, Zöldike, Zseraldin, Vadvirág, Akaiéna, Avarka, Csuda, Délibáb, Daliborka, Dorkás, Estilla, Banánvirág.

Ha csak egyet lehetne kötelezően, melyiket választanád ezek közül?

Ezeket mind lehet adni egyébként.

tegnapelőtt 00:50
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
20-Ennyi erővel bármi névről lehetne mondani olyan terméket aminek az a neve. Pl.wc papír is van regina, vanessza wc papír...
tegnapelőtt 17:10
 22/31 anonim ***** válasza:
57%
#21: És? Nekem a Klarisszáról akkor is a kefe jut eszembe először, ha a fejedre állsz, akkor is. Hülye egy név, ahogy az összes többi is, amit felsoroltál - az Estillát kivéve.
tegnapelőtt 17:29
 23/31 A kérdező kommentje:
22.Oké, de ez egy vélemény :) nem muszály egyet érteni vele. ;)
tegnapelőtt 17:34
 24/31 A kérdező kommentje:
22.Amúgy ha nem tűnt volna fel direkt ilyen neveket soroltam fel és kíváncsi voltam a reakciókra :D..,egyébként szerintem az estilla is hülye név még ha a fejedre állsz akkor is.
tegnapelőtt 17:35
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
22es, nekem az Estilláról meg a desztillált víz jut eszembe.
tegnapelőtt 17:43
 26/31 anonim ***** válasza:
60%

#25 Így jártál.

Kérdező, amíg a muszájt muszálynak írod, menj inkább kukoricát kapálni, ne a népet hergeld ilyen elcseszett kérdésekkel.

tegnapelőtt 17:49
 27/31 anonim ***** válasza:
Milyen név az az Estillat? Mert ugye tudod hogy nem Esztillának ejtjük hanem Estillának?
tegnapelőtt 18:03
 28/31 A kérdező kommentje:

26.Nem hergelem, magadat hergeled feleslegesen. :)

Mindenki normális választ adott, te kezdtél hisztizni...

tegnapelőtt 18:03
 29/31 anonim ***** válasza:
Ezek közül ha muszáj lenne akkor Klarissza
tegnap 19:10
 30/31 anonim ***** válasza:
#19: FRANCIA nevekről beszéltem. Főleg, amikben zs meg dzs van, amik iszonyat hülyén néznek ki fonetikusan leírva, kivéve a Zsanett.
tegnap 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!