Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mondják a gyerekre,...

Miért mondják a gyerekre, hogy teher?

Figyelt kérdés
Jó értelemben (tehát édesteher), vagy rossz értelemben?
nov. 10. 08:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
40%
Inkább azt kérdezném, hogy miért mondják egyesek azt, hogy csoda. Több milliárd gyerek volt már a földön, a csoda meg olyan dolog. mi ritkán történik meg. Egy gyerekben semmi csodálatos nincs, egyszerű biológiai eredménye a szexnek. Az már csodálatosan dolog, ha valaki értékes embert tud faragni belőle, de az elég ritka.
nov. 10. 13:06
 12/24 anonim ***** válasza:
37%
11# jól van, unalmas vagy az összes magadfajtaval együtt, lapozzunk:D
nov. 10. 13:11
 13/24 A kérdező kommentje:
11-es, bocsi, de ez teljesen értelmetlen. :D
nov. 10. 13:33
 14/24 anonim ***** válasza:
59%
Mert teher,imádom a gyerekem de mikor azért üvölt mert megkapta amit kért a polcról( de valójában álmos vagy éhes stb) akkor bizony tehetnek érződik,de megéri a szép pillanatokért.
nov. 10. 13:37
 15/24 anonim ***** válasza:
61%
Azért mert az. Be lehet csomagolni ahogy a propaganda szokta is , vattacukorfelhős csillámpónibundába, de ettől még hatalmas nagy teher. Anyagilag, érzelmileg, mentálisan, rengeteg nonstop stressz, és lemondás. Megnehezíti az életet. Nem mindenkinek éri meg. Nagyon kell gyereket akarni, és vágyni a szülőségre ahhoz, hogy az ember ne csak teherként gondoljon mindig rá, ne bànja meg, és ne éreztesse ezt a gyerekkel.
nov. 10. 15:22
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
3 honapos a babam, friss meg a szuloseg. Nekem nem a gyerek a teher, imadom, de ez a sok tennivalo nem nekem valo, nekem ez a teher. A gyerekorvoshoz-gyogyszertarba-vedonohoz stb barhova jarkalas, a sok elinteznivalo. Majd kesobb mennyi minden lesz, ha bolcsodebe, ovodaba, iskolaba kell beiratnom..
nov. 10. 18:27
 17/24 anonim ***** válasza:
61%
mert valóban az. Csak van aki elismeri és van aki nem.
nov. 10. 19:50
 18/24 anonim ***** válasza:
33%
Édes teher...
nov. 10. 20:12
 19/24 anonim ***** válasza:
68%

Mert az.

(az már egyéni kérdés, hogy valakinek a teher kompenzálja-e a pozitívumokat vagy nem)

nov. 11. 12:21
 20/24 A kérdező kommentje:
16-os, én is úgy gondolom, hogy nem is maga a gyerek a teher, hanem a vele járó tennivalók. Itt is azt írták sokan, hogy a gyerek a teher, pedig szerintem egyáltalán nem.
nov. 11. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!