Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves nagytesónak engednét...

Hány éves nagytesónak engednétek, hogy a 2-3 hónapos kistestvérét teljesen önállóan tisztába tegye?

Figyelt kérdés
nov. 6. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez minimum tinédzser kor alatt a legtöbbet gyereket nem is érdekli, (utána is inkább csak a lányokat) sőt, undorodnak a pelus tartalmától :D legalábbis nekem van egy 1 éves kisfiam, és egy 12 éves mostohafiam, ő még mindig nem szokta meg, ami a pelenkaban van :D
nov. 6. 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

11 éves volt a lányom, amikor az öccse született. Simán engedtem volna, hogy tisztába tegye, de soha nem akarta. :D

Azóta se, pedig már 2,5 éves a kicsi.

nov. 6. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:
35%
Az 5 éves lányom, fürdetés után bepelenkázta a húgát, és felöltöztette, még én az öcsit fürdettem.( 1 évesek voltak az ikrek)
nov. 6. 13:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én 3 éves fiam is nagyon szeretne pelenkázni, csak nem tud. 😅 De adogatja a dolgokat, meg érdeklődve nézi mindig, hogy kakilt e az öccse.
nov. 6. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:
30%

5,5 éves volt a lányom mikor megszületett a huga.

3 éve folyamatosan tisztába teszi kérés nélkül is.

nov. 6. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Akárhány éves kipróbálhatja .

Max ha rosszul csinálja megigazotod.

Mármint érted, mi baja lesz a babának ha egy 3 éves a felügyeleted alatt megpróbálja atpelenkazni?

Hamarabb(1,5 -2 éves korban) nem hiszem, hogy érdekli a gyereket a pelenkazas.

nov. 6. 22:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Bármennyi idősen, amikortől érdekli. Max elrontja, de semmi baj, fogod és átpelenkázod.

Én 14 voltam, mikor lett tesóm, sohasem gondoltam, hogy tisztába kellene tennem :D. Nem, köszi, arra ott vannak a szüleink.

nov. 7. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:

#7 a lányom 11 a fiam 2,5 éves .soha nem kellett tisztába tennie.

Egyszer kétszer ki akarta próbálni, de csak amikor pisi volt

Amikor kaki volt akkor messzire szaladt 😅

Teljesen igazad van, ez a szülők dolga nem a nagy tesoe.

nov. 7. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!