Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezt külföldön hogyan oldják meg?

Ezt külföldön hogyan oldják meg?

Figyelt kérdés

Nemrég a Facebookom szembejött velem egy kisgyerekes cikk,ahol rengeteg komment volt. A kisgyerek náthájáról szólt. Írtak többen más országokból, hogy márpedig náluk a porszívós orrszívót nem is ismerik. Nekem még nincs gyerekem, de ahogy láttam a kommenteket,a magyar anyukák el sem tudják képzelni,hogyan lehet egy náthás gyereket porszívó nélkül kezelni, bár ahogy elnéztem a korosztályt,szerintem anno a szüleiknek sem volt ilyen szerkentyű akkoriban a kezükben.

Van valakinek valós tapasztala erről?

nov. 5. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Hagyják kifolyni az orrváladékot. Vagy szájjal szívhatót használnak.

De az igazság az,hogy ugyan úgy van porszívós orrszívó külföldön is. Ezt is leírták nagyon sok helyen.

nov. 5. 18:37
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Ez a szokásos téma, hogy külföldön minden jobb, mert hagyják a gyerekeket betegnek lenni, itt meg mindent eltúloznak.

Kissé unalmas már.

nov. 5. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
Van olyan, hogy orrszívó készülék, külföldön és itthon is, sokféle van, kb. 30 ezertől indul az ára. Itthon lehet kapni olyan orrszívót, amit radugsz a porszivora, tompitja a szívóerőt, de tök jól kiszivja anit kell, olyan 1000-2000 ft. Na ez a porszivos lehetőség nincs külföldön, csak itthon.
nov. 5. 18:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Németországban óriási a választék orrszívóból, használjak is, nem csak a bevándorlók.
nov. 5. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:
62%

Van sok más típus, nem csak a porszívós létezik.

A kézi orrszívót a legegyszerűbb, az volt a mi gyerekkorunkban itthon is, egy ilyen pumpa szerű gömb van rajta azt kell nyomni és szívja.

Van szájjal szívós.

Van elektromos.

És van csappal átmosós, amikor a gyerek egyik orrlyukába vizet vezetnek a másikon meg kinyomja a víz a váladékot.

nov. 5. 19:55
 6/6 A kérdező kommentje:

2es ha nem tudsz érdemben hozzászólni minek írsz? Nem írtam ilyet,hogy külföldön minden jobb,csupán egy kérdést tettem fel.

Amúgy meg abban igazad van,hogy itthon sok mindent túltolnak,egy egyszerű náthát halálos kórnak fognak fel, a munkahelyemen nemrég vesztette el egy anyuka az állását,az állandó táppénzesdi miatt,nem vagyok benne biztos,hogy mindig indokolt volt...

A többi normális válaszolónak pedig köszi a választ.

nov. 6. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!