Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi most a trendi 2024-ben?...

Mi most a trendi 2024-ben? Hány hónapos koráig indulhat el a baba? 15 hóról tudtam de állítólag már 18?

Figyelt kérdés
nov. 4. 23:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem trend kérdése én úgy tudom mindig is 18 hó volt a határ.
nov. 4. 23:01
 2/19 anonim ***** válasza:
95%

Trendi...

Nagyon nem illik ide ez a szó.

nov. 4. 23:19
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Már? Nem már. Mindig is 18 hónap volt a határ.

De ez nem olyan, hogy addig le lehet tojni a gyereket. Látszik az már 2-3 hónaposan is, hogy kivel kell foglalkozni, hogy egyáltalán elinduljon addig fejlesztés mellett.

nov. 5. 06:24
 4/19 anonim ***** válasza:
49%
Az agy biztosan nem sajnos.
nov. 5. 06:40
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Micsoda gúnyt érezni ebben a kérdésben... nem trendiség kérdése, ha még nem jár a picid. Ne légy frusztrállt.
nov. 5. 07:36
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindig 18 hó volt a határidő. Tájékozódj hitelesebb forrásokból!!
nov. 5. 08:14
 7/19 anonim ***** válasza:
79%
Mintha divat kérdése lenne,úgy csinálsz...
nov. 5. 08:16
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

18 hónap, de az anyukák hajlamosak befosni ha a gyerek nem jár kereken az első szülinapján.

Jönnek a bezzegek akik elmondják, hogy Petike bezzeg 9 hónaposan már lefutotta a maratont.

Az ülés is ugyanez

Szegény anyukák halál stresszelnek mert a gyerek nem ül 6 hónaposan, miközben Jucika már a sport babakocsiban feszit 5 hónaposan

nov. 5. 10:02
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem trendiség, basszus…

Legnagyobb lányom 15 éves, unokahúgom 16.

Akkor is 18 hónap volt a határ, unokahúgom ki is húzta addig, lányom 16 hónaposan indult el.

nov. 5. 10:02
 10/19 anonim ***** válasza:
56%
15 múlt az én lányom is. Akkor is 18 hónap volt a határ. Átlagban 12-15hónap közt indulnak el, ha 18 hónaposan sem, akkor megkésett mozgásfejlődésű. Van egy "türelmi idő" az átlag (mert nem egyformák) és a késés között.
nov. 5. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!