Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nem akar elvenni feleségül...

Ha nem akar elvenni feleségül akkor nem is gondolja komolyan? Gyermek házasság nélkül?

Figyelt kérdés

12 hetes terhes vagyok. Terveztük a babócát már egy ideje a párommal, és hát reméltem, hogy vagy a próbálkozás időszakában, vagy még az első trimeszterben megkéri a kezem. De úgy néz ki hiába reménykedem. Eddig a pénz volt a kifogás, de most egy nagyobb összeg ütötte a markunkat és hát semmi. Nekem igényem, hogy a férjemnek szüljek gyereket, ne pedig a páromnak, hivatalosabb, biztonságosabb, és nem utolsó sorban lelkileg sokat jelentene.

Tudja mennyire fontos nekem, de mégsem tesz semmit az ügy érdekében. Ti mit tennétek a helyemben? Kérdezzek rá? Vagy esetleg várjak még? Voltatok már hasonló helyzetben?

nov. 4. 18:04
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Ő hatalmas esküvőt szeretne, és el akar venni elméletileg, de Baba születése után. Nagyon nehezen de megértettem vele, hogy utána már nem lesz olyan egyszerű, Baba miatt a pénz menni fog, közben saját vállalkozást szeretnénk, a feledés homályába fog merülni az egész, és ez nekem fontos még a Baba előtt. Megértette, aztán megígérte, hogyha megjön a pénz, akkor az első útja az ékszerészhez fog vezetni. Ennek már több mint egy hónapja... Sokat veszekedtünk az első trimeszterben,érzékenyebb voltam én is és ő is. Arra gondolok, talán emiatt meggondolta magát.
nov. 4. 19:17
 12/30 A kérdező kommentje:
*annak több mint egy hónapja, hogy megjött a pénz. Én nem szeretnék nagy felhajtást, csak egy szolíd esküvőt, nászút és lagzi nélkül. Azokat akár 10 év múlva is bepótolhatjuk
nov. 4. 19:21
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

De mit nem értesz rajta, hogy csak vetít?

Ha el akarna venni, már elvett volna.

nov. 4. 19:29
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

"Ő hatalmas esküvőt szeretne, és el akar venni elméletileg, de Baba születése után."

Én meg egy hétvégét szeretnék eltölteni Milla Jovovich-csal egy kis házban az Alpokban.

Talán annyi különbséggel, hogy bár ennek sincs realitása, legalább őszinte.

nov. 4. 19:43
 15/30 A kérdező kommentje:

Igazatok lehet még ha szomorú is.. köszönöm a válaszokat!

Nem értem miért akar/akart Babát ha nem akar elvenni, főleg úgy, hogy tudja, hogy ez nekem igényem. Ha velem akarja valóban leélni az életét, ahogy ő mondja, ráadásul pénzbe se nagyon kerülne, akkor nem értem mi a gond.. ez számomra azt jelképezi, hogy nem képes felelősséget vállalni, illetve elköteleződni.

nov. 4. 20:05
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Készülhetsz az egyedülálló anyaságra is.
nov. 4. 20:13
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

#15: nekem nem derül ki, hogy a leírtakból mennyi az, amit Te reménykedtél minden alap nélkül, és mennyi az, amivel ő hitegetett.

Azt sem, hogy mennyire reálisan látod a helyzetet egy érzékenyebb időszakban.

De akkor is választás elé kell állítani, döntsön, ne hitegessen. El tudom fogadni, ha valaki nagy esküvőt akar, de gyerek után minek? Meg ha a nagy család előtt vetítene, neked miért nem képes bizonyítani azzal, hogy megkéri a kezed?

Ezek szerintem kifogások. Vagy nem, és sikerült még magát is becsapnia. Tökmindegy, a gyerek az úton, neki ezt a helyzetet kell felvállalnia, tegye a dolgát. Vagy öntsön tiszta vizet a pohárba.

nov. 4. 20:22
 18/30 anonim ***** válasza:
78%
Még az is lehet, hogy Karácsonyi ajándéknak szeretné és ezért van csendben..
nov. 4. 20:25
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

2 tanus eskuvonk volt, aztan a “lagzi”

otthon nalunk egy oriasi hazibuli formajaban valosult meg :)

Mi csak ossze szerettunk volna hazasodni, ferj es felesegnek hivni egymast, ez nekunk fontos volt.

De tul sok penzunk nem volt.

Hat igy oldottuk meg es egyebkent 7 ev utan a barataink meg mindig emlegetik azt a bulit…:D Tenyleg szuper volt.

Ha meg akarna kerni a kezed, ha ossze akarna hazasodni veled, nem lehet akadaly semmi.

nov. 4. 20:34
 20/30 anonim ***** válasza:
62%

Ez nem akar elvenni, bocs…

Ismerős téma, 10 év kapcsolat, 6 év után jött a gyerek, én is sérelmeztem, de egy idő utàn elengedtem a dolgot.

3 és fél éves volt a gyerekünk, mikor ott hagytam (a téma szempontjából lényegtelen, miért.)

Állítólag abban az évben meg akarta kérni a kezem, mivel kerek 10 év, meg gyűrűt is vett, amit kivágott a kukába. Hogy az létezett-e, vagy csakúgy mondta, akkor már nem érdekelt…

2 és fél évre rá lett egy kapcsolatom, ahol nagyon hamar terhes lettem, majd 2 év múlva megint.

5 éve voltunk együtt, mikor megbeszéltük, intézzük el. 2 tanús esküvő, de 2 héten belül férj és feleség voltunk.

Ennek 4 éve. Jövő hónapra vagyok kiírva szülni, életemben először házasságba 😅

nov. 4. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!