Ha nem akar elvenni feleségül akkor nem is gondolja komolyan? Gyermek házasság nélkül?
12 hetes terhes vagyok. Terveztük a babócát már egy ideje a párommal, és hát reméltem, hogy vagy a próbálkozás időszakában, vagy még az első trimeszterben megkéri a kezem. De úgy néz ki hiába reménykedem. Eddig a pénz volt a kifogás, de most egy nagyobb összeg ütötte a markunkat és hát semmi. Nekem igényem, hogy a férjemnek szüljek gyereket, ne pedig a páromnak, hivatalosabb, biztonságosabb, és nem utolsó sorban lelkileg sokat jelentene.
Tudja mennyire fontos nekem, de mégsem tesz semmit az ügy érdekében. Ti mit tennétek a helyemben? Kérdezzek rá? Vagy esetleg várjak még? Voltatok már hasonló helyzetben?
De mit nem értesz rajta, hogy csak vetít?
Ha el akarna venni, már elvett volna.
"Ő hatalmas esküvőt szeretne, és el akar venni elméletileg, de Baba születése után."
Én meg egy hétvégét szeretnék eltölteni Milla Jovovich-csal egy kis házban az Alpokban.
Talán annyi különbséggel, hogy bár ennek sincs realitása, legalább őszinte.
Igazatok lehet még ha szomorú is.. köszönöm a válaszokat!
Nem értem miért akar/akart Babát ha nem akar elvenni, főleg úgy, hogy tudja, hogy ez nekem igényem. Ha velem akarja valóban leélni az életét, ahogy ő mondja, ráadásul pénzbe se nagyon kerülne, akkor nem értem mi a gond.. ez számomra azt jelképezi, hogy nem képes felelősséget vállalni, illetve elköteleződni.
#15: nekem nem derül ki, hogy a leírtakból mennyi az, amit Te reménykedtél minden alap nélkül, és mennyi az, amivel ő hitegetett.
Azt sem, hogy mennyire reálisan látod a helyzetet egy érzékenyebb időszakban.
De akkor is választás elé kell állítani, döntsön, ne hitegessen. El tudom fogadni, ha valaki nagy esküvőt akar, de gyerek után minek? Meg ha a nagy család előtt vetítene, neked miért nem képes bizonyítani azzal, hogy megkéri a kezed?
Ezek szerintem kifogások. Vagy nem, és sikerült még magát is becsapnia. Tökmindegy, a gyerek az úton, neki ezt a helyzetet kell felvállalnia, tegye a dolgát. Vagy öntsön tiszta vizet a pohárba.
2 tanus eskuvonk volt, aztan a “lagzi”
otthon nalunk egy oriasi hazibuli formajaban valosult meg :)
Mi csak ossze szerettunk volna hazasodni, ferj es felesegnek hivni egymast, ez nekunk fontos volt.
De tul sok penzunk nem volt.
Hat igy oldottuk meg es egyebkent 7 ev utan a barataink meg mindig emlegetik azt a bulit…:D Tenyleg szuper volt.
Ha meg akarna kerni a kezed, ha ossze akarna hazasodni veled, nem lehet akadaly semmi.
Ez nem akar elvenni, bocs…
Ismerős téma, 10 év kapcsolat, 6 év után jött a gyerek, én is sérelmeztem, de egy idő utàn elengedtem a dolgot.
3 és fél éves volt a gyerekünk, mikor ott hagytam (a téma szempontjából lényegtelen, miért.)
Állítólag abban az évben meg akarta kérni a kezem, mivel kerek 10 év, meg gyűrűt is vett, amit kivágott a kukába. Hogy az létezett-e, vagy csakúgy mondta, akkor már nem érdekelt…
2 és fél évre rá lett egy kapcsolatom, ahol nagyon hamar terhes lettem, majd 2 év múlva megint.
5 éve voltunk együtt, mikor megbeszéltük, intézzük el. 2 tanús esküvő, de 2 héten belül férj és feleség voltunk.
Ennek 4 éve. Jövő hónapra vagyok kiírva szülni, életemben először házasságba 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!