Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az anyasággal járó magány...

Az anyasággal járó magány átmeneti, vagy az egész anyaságot végigkíséri?

Figyelt kérdés
Nálatok meddig tartott?
nov. 1. 08:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
62%
Nálam semeddig nem tartott. Pont, hogy mióta van gyerekem, sosem vagyok magányos :) ❤️
nov. 1. 13:03
 22/28 anonim ***** válasza:
23%

#20 " nincs párom és a gyerek előtt sem volt"

Milyen védekezés mellett sikerült ez? Minden rossz szándék nélkül kérdezem.

nov. 1. 13:07
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Csak én vagyok aki nem is kíván senkit a háta közepére se a családjainkon kívül? 🤨 8 hónapos a kislányom. Persze szívesen látom a batátainkat, barátnőinket ha eljönnek hozzánk, de sajnos nem hiányzik senki a hátam közepére se. Örülök ha a párommal és a kisbabámmal lehetek. Persze a családtagok kivételek. Na őket szeretem ha itt vannak vagy mi elmegyünk. A baráti kapcsolataim meg majd ápolgatva lesznek ha a baba megy bölcsibe/oviba. Attól magyon szeretem őket, de sok értelme nincs mikor feljön a barátnőm, és nincs nyugtunk beszélgetni, mert a.gyerekre szentelem a nagyobb figyelmet.
nov. 1. 13:37
 24/28 anonim ***** válasza:
76%

"A baráti kapcsolataim meg majd ápolgatva lesznek ha a baba megy bölcsibe/oviba."

Egy barátság nem így működik, hogy én kiveszek 4 év szabit, addig nem érdekel senki és semmi, de majd utána folytassuk, ahol abbahagytuk.

nov. 1. 13:55
 25/28 anonim ***** válasza:
77%

Hozzám azért jött anyám, papám, barátok (3 van).

1 éves korától jobban éreztem magam...amikor meg már ment még jobb volt. Programoztunk is eleget kicsi kora óta.

Sztm ez magyon változó.

nov. 1. 13:56
 26/28 anonim ***** válasza:
60%
Amint elkezd beszélni ez a magány rohamosan enyhülni fog.
nov. 1. 15:33
 27/28 anonim ***** válasza:
41%
#22! Nem volt semmiféle védekezés. De átverés se, mielőtt még itt kitalálnák. Teljesen "tiszta ügy" volt.
nov. 1. 15:43
 28/28 anonim ***** válasza:
73%

23-as vagyok! Beszélek minden nap a legjobb barátnőimmel, a 'haver'barátokkal is heti, két heti 1x. Találkozunk is, csak sokkal ritkábban mint eddig, és kimerem mondani hogy nem hiányzik kifejezetten a társaság. Első babás anyuka vagyok, és jól esik csak a családommal lenni. Nem érdekel most a sok kéretlen tanács ami a barátoktól jön, és.szerintem ez így van rendben. Ha majd a kisbabám nagyobb lesz, vissza tér minden a régibe. Ők is felfogják, hogy nekem most nem ők a legfontosabbak. Akinek ez nem tetszik, az nem is volt soha a barátom.. :)

nov. 3. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!