Az anyasággal járó magány átmeneti, vagy az egész anyaságot végigkíséri?
#20 " nincs párom és a gyerek előtt sem volt"
Milyen védekezés mellett sikerült ez? Minden rossz szándék nélkül kérdezem.
"A baráti kapcsolataim meg majd ápolgatva lesznek ha a baba megy bölcsibe/oviba."
Egy barátság nem így működik, hogy én kiveszek 4 év szabit, addig nem érdekel senki és semmi, de majd utána folytassuk, ahol abbahagytuk.
Hozzám azért jött anyám, papám, barátok (3 van).
1 éves korától jobban éreztem magam...amikor meg már ment még jobb volt. Programoztunk is eleget kicsi kora óta.
Sztm ez magyon változó.
23-as vagyok! Beszélek minden nap a legjobb barátnőimmel, a 'haver'barátokkal is heti, két heti 1x. Találkozunk is, csak sokkal ritkábban mint eddig, és kimerem mondani hogy nem hiányzik kifejezetten a társaság. Első babás anyuka vagyok, és jól esik csak a családommal lenni. Nem érdekel most a sok kéretlen tanács ami a barátoktól jön, és.szerintem ez így van rendben. Ha majd a kisbabám nagyobb lesz, vissza tér minden a régibe. Ők is felfogják, hogy nekem most nem ők a legfontosabbak. Akinek ez nem tetszik, az nem is volt soha a barátom.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!