Sinlac ilyen esetben?
Kisfiam 4 és fél hónapos. 2-3 hete tejallergia gyanú merült fel nála.
90%ban anyatejes, de este kap 80-120ml tápszert kiegészítésnek.
Én tartom a tejmentes diétát, illetve a tápszert lecseréltük a Pregominra. A véres széklet már javulni látszik, viszont úgy vettem észre, hogy borzasztóan visszajöttek neki a refluxos tünetek amióta a Pregomint kapja, a bukáson kívül minden (savvisszafolyás, tüsszögés, köhögés, fájdalmas sírás miközben feszíti magát hátrafelé napjában többször is, amikor cicire tenném).
Most azon vagyok, hogy napközben tudjak lefejni annyit, hogy ne kelljen tápszer este, viszont a doktornőnk adott Sinlac mintát megpróbálni tápszer helyett, ha esetleg nem tudnék annyit fejni.
Alapból 6 hónapos koráig vártam volna minden kanalas dologgal, de már annyira kezd elfajulni a helyzet, hogy elgondolkodtam ezen a pépen, csak néhány kanállal szükség esetén.
Ti adnátok?
Elsőnél adtam.
(Refluxos volt, tejallergiás nem.)
Harmadik viszont tejallergiás volt, Peptit kaptunk, nem tudom, miben más, mint a Pregomin.
A Sinlac amúgy tápszerbe keverve is jó, sűrít, reflux esetén javasolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!