Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Teljesen rákattantam a Sinlac...

Teljesen rákattantam a Sinlac pépre. Gáz lenne ha egyel többet íratnék fel, hogy nekem is legyen és mégse a gyerekét egyem meg? Más is van akinek ízlik?

Figyelt kérdés
2015. jún. 30. 19:05
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Az nem gáz, hogy eszed, a te dolgot, de az gáz, hogy receptre akarod kiíratni magadnak. Vedd meg teljes áron. Nehogy már mi fizessük ki helyetted a támogatott részt.
2015. jún. 30. 19:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy is lehet? Nem receptköteles?
2015. jún. 30. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Van egy ízlésed :D :D...

Lehet recept nélkül is venni, igen.

2015. jún. 30. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Persze,lehet vény nélkül is...valóban furi ízlésed van.Én úgy,de úgy utáltam!A gyerekeim is!
2015. jún. 30. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
43%
Nyugodtan írasd receptre és egészségedre :) Próbáld ki a Nutridrinket is, a férjem arra van rákattanva :D
2015. jún. 30. 19:50
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
Volt valamilyen tejpép ami nekem nagyon ízlett (valami kék dobozos tejberizspép volt) de én nem mertem nagyon rákattanni,mert azt mondták az ilyen nagyon hizlal,én meg pont hogy fogyni akartam.Ha ennyire rá kattantál akkor lehet van benne valami amit hiányol a szervezeted abban meg pont megvan.
2015. jún. 30. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:
59%
megeheted, de gondolhatod, hogy nem véletlen írják fel nehezen hízó babáknak (is), amellett hogy ugye tejérzékenyek is ezt kapják....durva cucc...majd sírdogálsz a mérlegen.
2015. jún. 30. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!