Előfordulhat, hogy a babám nem bírja a Sinlac-ot?
Kislányom lassan 7 hónapos lesz, anyatejes baba.
3 hete az esti fürdés előtt elkezdtem Sinlac-ot adni neki, de eddig nem nagyon ette. Múlt hét szerdán életében először elég jól evett belőle, majd fürdés után megszoptattam, így aludt el. Fél óra után sírva ébredt, majd 1 órán belül 4-szer hányt (mindaddig, amíg minden kijött belőle). Ezután mintha elvágták volna, a következő szoptatásnál már semmi baja sem volt.
Mivel másnap köhögni kezdett és emiatt nyűgös volt, a továbbiakban nem erőltettem a hozzátáplálást. Tegnap, 1 hét után (fürdés előtt) újra adtam neki Sinlac-ot (nagyon keveset evett belőle). Szoptatás után nem sokkal újra megismétlődött az 1 héttel ezelőtti történet.
Létezne, hogy a szervezete nem bírja a Sinlac-ot? Még sosem hallottam ilyesmiről, hisz allergiás babáknak is ezt javasolják.
Minden választ előre is köszönök!
nem tudom miért hányhat tőle, de én többektől hallottam vissza, hogy hasfájást okoz. Aztán adtam én is, és érdekes módon, nekem is puffadt lett tőle a hasa. De van olyan baba, akinek meg semmi gondja tőle.
az, hogy allergiás, nem tudom, kérdezd meg a gyermekorvost és a védőnőt is
Simán lehet pl.a rizsre allergiás.Életemben nem gondoltam volna,de nálunk risz és tejfehérje intoleranciás a baba: nem azonnal jelentkezett a tünet,mint nálatok,hanem egy hónap adás után kb.De nálunk minden volt: nem csak hányás,jött a sav is,refluxos lett,köhögés,állandó orrdugulás,se éjjel,se nappal nem lehetett letenni,mert mindig büfiznie kellett(szó szerint).Nagyon megjártuk.
Egy spéci vérvétellel derült ki,hogy nem ehet rizst és tejet (tejalapú,HA-s tápszerrel pótoltuk a tejemet).Azóta eltelt 6 hónap és most már azt mondhatom,hogy jól van.
Igenis lehet benne valami,amit nem minden baba bír el.A sinemil is hasonló,nekünk az volt,ami nem vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!