Megnyugtatnátok védőoltás ügyben?
Először is leszögezném, minden oltást megkapott a fiam! Jövő héten pedig elérkezik a “híres” MMR oltás ideje. Nagyon ideges vagyok. Nyilván természetes izgalom volt mindegyik előtt, de ez most nagyon aggaszt. Utóbbi időben történ sok hülye dolog az életemben, azóta mindenen jobban izgulok. Természetesen nem védeni akarom magam ezzel, csak kiemelném, hogy nem voltam én mindig ilyen. De vissza kanyarodva a témához, rettenetesen izgulok. Annyi rosszat olvastam róla. Nyilván beállva a (nevetségesek) sorába az autizmustól retteg. “Nehogy utána az legyen”.
Látom amit írok! Agyrém.
A maradék ép eszemmel próbálom nyugtatni saját magam, hogy nem lesz semmi baj, az egész csak badarság. De szívesen olvasnék nyugtató szavakat, vagy akár leteremtéseket, hogy miért fejezzem ezt be. Köszönöm.
Gratulálok, dicsekedj csak hogy legyilkoltattad a fiadat minden holtàssal.
Nem csak hogy autista lesz, jóval hamarabb meg is fog halni a kelleténél szörnyű betegségek előjövetele mellett, megnyugodhatsz, ha beoltatod nem ijesztgetésképp...
Aki szerint konteó álhír lőjje már fejbe magát kérlek...
Mondegyik MRNS génmódosító életrövidítő szer, még csak vitaminokra sincs semmi szükség, nem hogy szurikra, az emberi szervezet és immunrendszer úgy tökéletes ahogy ahogy. Egyértelmű hogy az oltàsok azért vannak hogy mesterségesen megbetegítsék az addig teljesen egészséges áldozatokat. Teljesen mást adtak régen, de azok is károsak voltak. És igen 20 évvel ezelőtt én is megkaptam mindet ami elvileg kötelező volt!
Bàrmi legyen nem szabad egyiket se, de az MMR... Meg HPV, ezek pont a legkárosabbak és ezerszer megcáfoltak, egyébként már semmi különbség köztük, ugyanolyan pusztító hatású mind. Minden bizonyított és tudományos amit írok, semmi konteó és álhír. Kamu betegség fedőnév alatt írtanak minket méreg szerekkel. Főleg a magyarokat, nagy ellenség vagyunk, itt oltanak a legtöbbel.
Aztán lehet mondani hogy nem én vagyok a legélesebb kés a fiókban, majd az idő eldönti, de én részemről lezártam, így is annyit írtam már.
Aki szerint annyira jók adassanak tizet is be belőle minden évben folyamatosan az újakat is, mint a COVID vakcináknál is, ugye bár láttuk mit okoztak azok a szurik is, és még miket fognak.. tyűha... Tömény mérgek mind
MINDÖRÖKKÉ WAKEFIELD
Dr. Andrew Wakefield az MMR oltás és az autizmus közötti kapcsolatról, átverésekről, küzdelemről...
Félretájékoztatott szülőknek és orvosoknak kötelező megnézni, majd ismételten megnézni.
Ezt a videót a YouTube rendszeresen törli, mert a benne kimondott igazságok mindig ütköznek a YouTube vakcinakapitalista irányelveivel.
Az MMR oltások és az autizmus között egyértelműen megfigyelhető az összefüggés, de még ez a legkevesebb amellett hogy totál mérgezett minden szuri, már mRNS, génmódosító, egyértelműen méreg, de ugye ez konteó és álhír... EZ ALAP MÀR MIÓTA...
Nyugodtan oltasd, ha ez kell neked... A következményeket nem fogja elmondani a hazipatika oldala nekem elhiheted... Meg itt a GYK-n levő agyhalottak sem.
Tehát Én csak jót akarok. Tényleg nem ijesztgetni akarlak!
Minden jót, kitartást nektek!
14es én pont ismerek egy családot akinek majdnem 4 hónapja szamárköhögésbe halt bele az 1 hónapos babája.
Gyermekbénulásba meghaltat ugyan nem ismerek, de nagypapám öccse 4 éves korától 10 éves korában bekövetkezett haláláig vastüdőben élt. Valóban nagyon szép élete lehetett. Oké, ne oltasd magad, ne oltasd a gyerekeid, de ne is akarj akkor dolgozni vagy a gyereked közösségbe járatni. Költözzetek egy kommunába. Remélem ha betegek vagytok akkor se mentek orvoshoz és nem is szedtek semmilyen gyógyszert, vagy fájdalomcsillapító mérget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!