Megnyugtatnátok védőoltás ügyben?
Először is leszögezném, minden oltást megkapott a fiam! Jövő héten pedig elérkezik a “híres” MMR oltás ideje. Nagyon ideges vagyok. Nyilván természetes izgalom volt mindegyik előtt, de ez most nagyon aggaszt. Utóbbi időben történ sok hülye dolog az életemben, azóta mindenen jobban izgulok. Természetesen nem védeni akarom magam ezzel, csak kiemelném, hogy nem voltam én mindig ilyen. De vissza kanyarodva a témához, rettenetesen izgulok. Annyi rosszat olvastam róla. Nyilván beállva a (nevetségesek) sorába az autizmustól retteg. “Nehogy utána az legyen”.
Látom amit írok! Agyrém.
A maradék ép eszemmel próbálom nyugtatni saját magam, hogy nem lesz semmi baj, az egész csak badarság. De szívesen olvasnék nyugtató szavakat, vagy akár leteremtéseket, hogy miért fejezzem ezt be. Köszönöm.
Szia!
Én erről még nem is hallottam …
4 gyerekemből 3 már megkapta. Semmi bajuk nem volt és most sincs . 😀 szerintem ez nagyon ritka lehet hogy valaki ilyet allapotba kerul utána.
Ne agyalj rajta annyit 🙂 rendben lesz minden
Fiam megkapta
Egészséges 2,5 éves kisfiú semmi tünete nem volt utána, nemmég autizmus
Hülyeség
Én is tartottam tőle, aztan semmi nem lett. Még annyi sem mint a többi oltásnál, semmi láz (10 nap utan sem), duzzanat, nyűgösség, semmi.
Én elhiszem, hogy előfordulhat ez-az, de biztosan nagyon ritka lehet, mert a környezetemben senkiről nem tudok. Én azzal nyugtattam magam, hogy mindenki megkapja, és jellemzően semmi nem történik mégsem.
mi a fenének olvasol rola ilyen álhireket .konteokat.
3 gyerekem van de egyetlen kötelezö oltásuk sem okozott gondot max pici låz meg nyügösėg .aznap másnapra már semmi gond nem volt .
Lányom autista.
Megnyugtatlak, már az MMR oltás előtt az volt.
En csak itt olvastam rola, hogy rettegni kene tole... :D
Semmi extra nem tortent, oltas utan 7 nappal belazasodott, kiutesei lettek, de ez 1 napig tartott, utana semmi baja nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!