Ha a barátnőm 34 évesen sohasem hozza fel a gyerekvállalási kérdést, nem is beszélünk róla, az azt jelenti hogy nem is akar?
19nek üzenem, hogyha egy ilyen mozaikcsaládosban nem jön be a nevelési elved/stílusod, akkor vérszerinti gyereknél sem fog bejönni, csak ott 2 pillanat alatt szét fogtok menni, mert hiába kardoskodsz, hogy a te gyereked is, a másik menteni fogja előled, és neki fognak igazat adni.
Gyerekvállalás előtt nagyon meg kell beszélni mindent, mert akár a sajátod vágod nyakon/szégyeníted meg, akár a párod gyerekét, mint nevelőszülő, csak az fog szemethunyni felette, aki ezzel egyetért. Akkor viszont mindegy, hogy vérszerinti-e vagy sem. Aki ezt ellenzi, az szóvá fogja tenni akkor is, ha vér szerint tiéd a gyerek, meg akkor is, ha nem vér szerint.
Hasonló nevelési elvekkel lévő párt kell keresned és nem fognak tönkremenni a kapcsolataid. Egyébként szerintem egy 2milliós konyhabútor bírja már ki, ha én ráülök/fekszünk és ott dugunk, de azt is, ha a harmadannyi súlyú 20 kilós gyerek rámászik. Aki meg múzeumban akar élni, az ne jöjjön össze gyerekes/állatos emberrel.
Vacak 100ezres konyhabútorra meg nehogy rámenjen a gyerek, de dugni se lehet rajta, mert összeroppan alattunk.
Én vagy 2,5 éves koráig ültettem a gyerekem a pultra, hogy lássa, hogy főzök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!