A kérdés azokhoz szól, akik szerettek volna még egy babát, de bármilyen okból nem lett. Hogyan békéltetek meg vele?
okt. 23. 18:17
1/10 anonim válasza:
Sok év után beletörődtem. De elfogadni nem fogom soha.
okt. 23. 18:21
2/10 anonim válasza:
Én mindig többet akartam, de egy is egyre lehetetlenebbé vált a korom miatt. Már úgy voltam, hogy egyért is odaadnám a fél karomat. Most is többet szeretnék, de tudom, hogy nem lesz, így hálás vagyok, hogy ez az egy itt van nekem. Úgyse vagyok olyan szerencsés, hogy még egyszer összejönne ilyen tökéletes cukiság. Túl magasra tette a lécet 😂
okt. 23. 18:36
3/10 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy mivel egy is nehezen jött össze, ha összejön még egy akkor oké, de ha nem az se baj. Egyébként mi is azt beszéltük, hogy hatalmas mázlink van ezzel a babával, a következő tuti az ellentéte lenne :D
okt. 23. 20:13
4/10 anonim válasza:
Baratnomeknel nehezen, masfel ev sikertelen probalkozas es egy atjarhatosagi vizsgalat utan jott ossze a baba. Raadasul pcos - ir komboja van, es cisztai is.
O azt mondja, ha spontan osszejon a masodik par even belul, az rendben van, de ha ujra ennyi fele gyogyszert kell szednie, es vizsgalatokra kell jarnia a teherbeeseshez, koszoni szepen, inkabb nem. Akkor marad egyke a kisfiuk.
okt. 23. 21:49
5/10 anonim válasza:
4es igaz nekem nem kellett semmi, de voltunk sok vizsgálaton, már majdnem kezdtük a lombikot, még egyszer ennyi stresszre nincs szükségem
okt. 23. 22:28
6/10 anonim válasza:
Simán, egy gyerek is baromi fárasztó, imádom, de nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet lenne egy második.
okt. 23. 22:33
7/10 anonim válasza:
Nekem a regenerálódás volt szörnyen nehéz, nem merném újra ilyen kiszolgáltatott helyzetbe hozni magam, pláne meglévő gyerekkel. Anyagilag se merem bevállalni.
Az eszemre hallgatok.
okt. 24. 00:25
8/10 anonim válasza:
3 gyereket terveztünk, 1 lett. Nem is lehet több.
Az első szüléssel kivették a méhem.
Nekem az első kb 1 év volt kritikus. Ott pszichológushoz is jártam emiatt.
Mára annak örülök, hogy ez az egy sikerült.
okt. 24. 08:13
9/10 anonim válasza:
A meglévők után érzett hálát próbálom előtérbe helyezni, amikor jönne a gondolat, hogy kár, hogy nem lehet több. Ilyenkor próbálom elképzelni, milyen fájdalom, aki egyet se kap.
okt. 24. 10:19
10/10 gungasam válasza:
Én negyedmagam, voltam gyerek és mondhatom a szüleink sokat dolgoztak, mégis sok anyagi gond volt. Nulláról indultak a háború után. Pragmatikusan fogtam fel, egy gyerek az kevés, magányos, szociálisan kiszolgáltatott. Kettővel még épp elbírtunk...Nem is lett egyetlen testvéremnek sem kettőtől több, kivéve a balfasz öcsémet, akinek iker lányai lettek második szülésre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!