Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vilma és Zelka név ikreknek?

Vilma és Zelka név ikreknek?

Figyelt kérdés
Adnátok ezta két nevet ikerlányoknak? Vezetéknévhez mindkettő passzol 😊

okt. 23. 15:12
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
90%
Külön-kulon se adnam egyiket se, mindkettőt egyszerre főleg nem
okt. 23. 15:15
 2/33 anonim ***** válasza:
83%
Ott a pont az egyesnél.
okt. 23. 15:16
 3/33 anonim ***** válasza:
78%
Vilma tetszik adnám is, Zelka nagyon nem, akkor már inkább Zelda.
okt. 23. 15:45
 4/33 anonim ***** válasza:
68%
Borzalmasak.
okt. 23. 15:46
 5/33 anonim ***** válasza:
79%
A Zelka számomra totál ismeretlen, nem tudtam, hogy létezik ilyen név, de őszintén szólva nem tetszik. Zelma vagy még inkább Zelda igen. A Vilma pedig kimondottan öreges számomra. Vanda helyette talán.
okt. 23. 15:47
 6/33 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem jók. A Vilma "kiment a divatból", de hangzásra szerintem nagyon nagyon jó, kár hogy öregnéni-asszocióciója van sokaknak. De szerintem ez pont az a név, amit pikk-pakk meg lehet szokni, és máris szép kislány névvé válik :) a Zelka is jó. Szerintem jók.
okt. 23. 16:09
 7/33 anonim ***** válasza:
72%
Én két 5 év alatti Vilmát is ismerek, mindkettő huncut, édes kislány. Öreget viszont egyet se, ezzel a névvel. Nekem tetszik. Zelka nem tetszik.
okt. 23. 16:11
 8/33 anonim ***** válasza:
38%
Zelka teljesen oké a mai felhozatalban, a Vilmát én nem mertem adni, de már bánom.
okt. 23. 16:19
 9/33 anonim ***** válasza:
75%
Én ezerszer inkább lennék Vilma mint Lili, Zselyke Lina vagy más mostani förmedvény név.
okt. 23. 16:33
 10/33 anonim ***** válasza:
67%

Nekem a Frédi és Béni jut a Vilmáról eszembe, meg Vilmuska néni az ovis dadusom 1990-ből, szerintem az egyik legrondább név, de úgyis le leszek pontozva.

A Zelka simán csak túl van csicsázva.

okt. 23. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!