Ikreknek melyik neveket adnátok ezek közül? Második nevük Anita és Zsuzsanna lesznek.
Berta, Gemma, Gerda, Petra.
Várai vezetéknévhez.
Úgy terveztük, hogy a nagymamák neveit úgy adjuk, hogyha az első keresztnév betűrendben előbb van, akkor Zsuzsanna, és amelyik hátrébb, azé lesz az Anita név. Pédául ha Berta és Gemma, akkor Berta Zsuzsanna és Gemma Anita, mivel a Berta előbb van, mint a Gemma.
Abból a 4-ből 3 rémes (a Petra az egyetlen normális).
Én legszívesebben kihagynám ezeket a szörnyella neveket, mert a Zsuzsanna és az Anita pont nagyon szép nevek. Ezeket adnám és slusszpassz.
Nekem a Gerda-Petra páros tetszik, viszont az Anita elé egyiket sem raknám.
Családi hagyomány a nagymama nevét is adni? Ha nem, én nem erőltetném a 2 keresztnevet.
Megcserélve adnàm
Anita Petra
Zsuzsanna Gerda
( magánhangzók halmozódnak îgy egyik sem illik az Anita elé “..a-Anita.. nagyon rossz)
11.
Tiszteletről még nem hallottál gondolom.
( egyetlen rokonom sem viseli ezeket a neveket az Anita mégis listán volt és nekem a Zsuzsanna is tetszik, de a vezetéknevünkhöz nem illik..
Szóval ízlések és pofonok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!