Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon idegesít! Hogyan...

Nagyon idegesít! Hogyan állítsam le az anyósomat? Vagy ez "aranyos"?

Figyelt kérdés
8hónapos kislányom nagyon eleven igazi örökmozgó,minden nagyon érdekli. Anyósom mostanában a neve helyett Karcsikának hívja,mert szerinte 10 fiú veszett el benne. Ez már nagyon bosszant,fel tudnék robbanni. De szerinte ez aranyos,és nem érti hogy ez nekem miért nem tetszik! Apósomat hívták Károlynak,akit nem is ismertem mert már 17éve meghalt.
2010. nov. 4. 16:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindig mond meg neki, ha így hívja, hogy nem fiú, ne szólítsa így, majd csak leszokik róla.
2010. nov. 4. 20:11
 12/13 A kérdező kommentje:
Igen lehet hogy fél hogy feledésbe merül az após emléke,de ez akkor sem jó így,főleg hogy lány! Ennyi erővel lehetne Attila is mert ő az én apukám volt,és ő is már több mint 6 éve meghalt. Ugyan úgy a párom sem ismerte.
2010. nov. 5. 15:14
 13/13 anonim válasza:

Szerintem is beteges ... :/ Hát ha már semmi nem megy akkor én szólnék a Páromnak hogy állítson az Édesanyján , ha ő "durvábban" is szól akkor sincsen semmi mert az Édesanyja!

Majd írj azért hogy milyen megoldást találtál :)

v.

2014. márc. 9. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!