Mi volt a legmegbotránkoztatóbb/legfelelőtlenebb kérdés amit ebben a kategóriában olvastál?
Figyelt kérdés
Nekem azok a "kedvenceim", mikor már 20 válaszoló leírta az anyukának, hogy vigye orvoshoz a gyereket, ne várjon vele, az pedig csak tovább kérdezgeti, hogy otthon mivel tudná meggyógyítani
Ti mikkel találkoztatok? Link is jöhet
okt. 18. 19:31
11/12 anonim válasza:
5-ös, pont ma olvastam egy kukihúzogatós kérdést. Nem vagyok benne biztos, hogy a gyerek anyja írta ki a kérdést..
12/12 anonim válasza:
7!
Az az én hozzászólásom volt. Engem ez idegel a legjobban. Annyi, de annyi gyerek nem jut el megfelelő orvoshoz...Az indokok néha elképesztőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!