Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt a legmegbotránkoztatób...

Mi volt a legmegbotránkoztatóbb/legfelelőtlenebb kérdés amit ebben a kategóriában olvastál?

Figyelt kérdés

Nekem azok a "kedvenceim", mikor már 20 válaszoló leírta az anyukának, hogy vigye orvoshoz a gyereket, ne várjon vele, az pedig csak tovább kérdezgeti, hogy otthon mivel tudná meggyógyítani

Ti mikkel találkoztatok? Link is jöhet

okt. 18. 19:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
A szakszolgálatosok, óvónők mind hülyék, nem értem miért kell odavinnem a gyerekem. Hogy lehet megúszni?
okt. 18. 19:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki hónapokon át napi hatféleképp megkérdezte, hogy lehet-e terhes előváladékos ujjtól/menstruáció közbeni szextől, és fixen ő tért vissza a folyásos kérdésekkel, nagyon sok van mostanában. Egyszerűen kiakaszt, hogy vannak olyan emberek, akiknek ez a mániájuk.
okt. 18. 21:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Sok éves kérdés, de itt kérdezősködött, hogy vajon agyhártyagyulladása van-e a gyerekének. Azért egy ilyen súlyos betegséget csak nem itt kéne diagnosztizálni…
okt. 18. 21:12
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Amikor nem viszik orvoshoz/fejlődésneurológushoz a gyereket,csak Dévényeshez, varázslóhoz, akárkihez. De orvoshoz? Á...

Utána meg csodálkozik, hogy nincs rendben a gyereke. És itt vár megoldást a gyk-n.

Mert meg akarja úszni a hivatalos kivizsgálást. Amit persze a gyerek szív meg a legjobban.

okt. 18. 21:58
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
A pelenkafétises és a kukihúzogatós kérdéses pedo pasi. És minden egyes alkalommal válaszok érkeznek, amik elősegítik a napi recskáját pedig már egyből felismerni a stílusáról.
okt. 19. 07:24
 6/12 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__iskol..

Nekem o. Es tudom, hogy irt mar korabban is. Felismerem ezt a kacifantos stilust. Keves irritalobb kerdezo van nala, pedig van egy par fura fazon.

okt. 19. 08:29
 7/12 retektorta ***** válasza:
76%

"nem viszik orvoshoz/fejlődésneurológushoz a gyereket,csak Dévényeshez, varázslóhoz, akárkihez"

Én ismerek ilyen nőt. És még csak nem is buta. Egyszer majdnem meghalt a gyerek (éjszaka, kb az utolsó pillanatban vitték kórházba, reggel lehet hogy már késő lett volna), de az sem ingatta meg.

okt. 19. 12:01
 8/12 anonim ***** válasza:
74%
7# én is ismerek ilyet, de ők csak valami tanácsadóba hordták a gyereket, ami kvázi egy falusi megmondóasszony volt, semmilyen végzettséggel vagy szaktudással. Na hát ő megmondta nekik, hogy minden baját kinövi a gyerek, nem kell se orvos, se fejlesztés. Aztán csak nem nőtt ki semmit, nem tudom, végül milyen hatásra, de vitték orvoshoz végül, kiderült, hogy súlyos értelmi fogyatékos a gyerek...
okt. 19. 12:15
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

8, tanácsadónak a szakszolgálat nevelési tanácsadóját szokták "rövidíteni".

Egyébként tény, hogy nem értenek semmihez. De az egyéb "szakemberek" se.

Mi két tucat szakembernél jártunk. Neurológusoknál, neuropszichológusoknál, gyógypedagógusoknál, konduktor, gyógytornász, fejlesztő pedagógus, sok-sok gyógytornász..., szakszolgálathoz rendelt pszichiáternél...ÉS mégis 8 év eltelt mire rájöttek, hogy nem a születéskori oxigénhiány okozza a tüneteit, mehg nem a hipotón izomzat miatt megkésett más területeken is és hogy nem

figyelemzavaros ertelmi sérült, hanem normál intelligenciájú autista.

Hihetetlen még leírva is, de igaz.

okt. 19. 13:57
 10/12 anonim ***** válasza:

9# Nem, ők hívták tanácsadónak, egy asszony volt a faluban, nem nevelési tanácsadó volt, hanem a helyi ősasszony.

8#

okt. 19. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!