Mi volt a legmegbotránkoztatóbb/legfelelőtlenebb kérdés amit ebben a kategóriában olvastál?
Nekem azok a "kedvenceim", mikor már 20 válaszoló leírta az anyukának, hogy vigye orvoshoz a gyereket, ne várjon vele, az pedig csak tovább kérdezgeti, hogy otthon mivel tudná meggyógyítani
Ti mikkel találkoztatok? Link is jöhet
Amikor nem viszik orvoshoz/fejlődésneurológushoz a gyereket,csak Dévényeshez, varázslóhoz, akárkihez. De orvoshoz? Á...
Utána meg csodálkozik, hogy nincs rendben a gyereke. És itt vár megoldást a gyk-n.
Mert meg akarja úszni a hivatalos kivizsgálást. Amit persze a gyerek szív meg a legjobban.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__iskol..
Nekem o. Es tudom, hogy irt mar korabban is. Felismerem ezt a kacifantos stilust. Keves irritalobb kerdezo van nala, pedig van egy par fura fazon.
"nem viszik orvoshoz/fejlődésneurológushoz a gyereket,csak Dévényeshez, varázslóhoz, akárkihez"
Én ismerek ilyen nőt. És még csak nem is buta. Egyszer majdnem meghalt a gyerek (éjszaka, kb az utolsó pillanatban vitték kórházba, reggel lehet hogy már késő lett volna), de az sem ingatta meg.
8, tanácsadónak a szakszolgálat nevelési tanácsadóját szokták "rövidíteni".
Egyébként tény, hogy nem értenek semmihez. De az egyéb "szakemberek" se.
Mi két tucat szakembernél jártunk. Neurológusoknál, neuropszichológusoknál, gyógypedagógusoknál, konduktor, gyógytornász, fejlesztő pedagógus, sok-sok gyógytornász..., szakszolgálathoz rendelt pszichiáternél...ÉS mégis 8 év eltelt mire rájöttek, hogy nem a születéskori oxigénhiány okozza a tüneteit, mehg nem a hipotón izomzat miatt megkésett más területeken is és hogy nem
figyelemzavaros ertelmi sérült, hanem normál intelligenciájú autista.
Hihetetlen még leírva is, de igaz.
9# Nem, ők hívták tanácsadónak, egy asszony volt a faluban, nem nevelési tanácsadó volt, hanem a helyi ősasszony.
8#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!