Evesterapeuta szakembert tudnátok nekem ajánlani?
Figyelt kérdés
Vas megye, Zala és Győr Moson Sopron megye lenne előnyben. Tudom Google... Igazán jót keresek#Evesterapeuta
okt. 11. 17:38
1/8 anonim válasza:
A 6 hónapos gyereknek? Várni kellene még
2/8 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mi a probléma? Ha komoly, akkor Bethesda Kidsz, Sote 2 evésambulanciaja, Heim Pál evésambulanciája, vagy valamelyik nagy fejlesztőház ezirányú szakemberei. De lehet először gasztroenterológus kellene vagy neurológiai kivizsgálás. Tényleg attól függ, hogy mi a probléma. Ha pici baba és nem megfelelően szopik, akkor lehet érdemes gyógytornásszal megnézetni, hogy nem feszes-e az arca, nyaka. Kisebb gond esetén Szombathelyen Fészkelődő Gyerekkuckót tudom ajánlani, ott van egy konduktor, aki foglalkozik evésfókuszú terápiával, de súlyos eseteket pl halmozottan sérült gyerek, nem vállal evésterápiára. Szenzoros probléma esetén online "működik" Oroszi Viki. De ott van a kiskanál kommandó is. Tényleg problémafüggő ez nagyon.
3/8 A kérdező kommentje:
1 éves múlt a kisfiam. Voltunk 2 gasztroenterológusnál, evesterapeutánál, kórházban is, vérvételek vizelet rendben. Endokrinológusnál. Már nem szopizik. Tápszert kap. 5 hónapos kora óta próbálkozok a hozzátáplálással de csak 1-2 kanál bármiből. Inni semmit kiköpi. Van hogy a tápszert sem fogadja el csak 10 óra múlva. A súlya rendben. Igaz hosszú és vékony. De míg a súlya jó mindenki azt mondja próbálkozzak. Ezért is szeretnék másod véleményt
okt. 11. 21:28
4/8 A kérdező kommentje:
1/ nem is értem honnan gondolod hogy 6 hónapos. Nem írtam ilyet
okt. 11. 21:28
5/8 anonim válasza:
Hetek óta kérdezget itt valaki a 6 hónapos gyerekéről, akit ő eveszavarosnak tart. Azt hittem ő ír megint
6/8 A kérdező kommentje:
Ja értem. Nem az nem én vagyok 🙃
okt. 12. 14:02
7/8 anonim válasza:
szenzorossag?
szekletvizsgalata is volt? calprotectinre is?
sajnos a te megyeidben nem tudok, de olyat is kereshetsz, aki a szenzorossághoz ért, hogy megvizsgslja.
elottem meg irtak az ismert, jo helyeket, oda minel hamarabb jelentkezz, mert nehez bejutni
fejlodesneurologus lassa
8/8 A kérdező kommentje:
Utána olvastam a szenzorosságnak. Igazából itt csak az evés a jellemző. De néha pár kanállal elfogad. Pufit eszi.
Székletvizsgálatot nézték vér és baktériumot.
Egyébként longikiden voltunk azaz tsmt ami a szenzorosság is. Dévényen át szokta a hölgy masszírozni a száját.
okt. 12. 21:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!