Akkor kelsz reggel, amikor a gyereked vagy előtte ébredsz?
Hétközben előbb, 6:45-kor, őket 7 előtt keltem valamivel.
Hétvégén meg alszanak, amíg alszanak, és én is.
Nem őrültem meg, hogy direkt előbb keljek.
6, 8, 15 évesek.
(Kelhetek még korán eleget, decemberben szülök 😅)
Suli/oviidőben kicsit előttük, kb amíg pisilek egyet, felöltözöm meg csinálok egy kávét. 6:15 körül, aztán 6:40-kor keltem őket, a nagy (8 éves) felöltözik egyedül, a kicsinek (4 éves) még azért kellek, bár öltözni ő is tud, de ilyenkor reggel kell neki pár perc odabújás hozzám. Aztán 7 körül igyekszünk elindulni.
Hétvégén 8-fél 9 körül szoktak kelni, általában velük kelek, de van olyan, hogy amelyik előbb ébred meg, az átmegy a másikhoz, aztán nekiállnak együtt játszani, én meg nagyban alszom, mert nem keltenek fel. Múlt hétvégén is mire megébredtem, ők már építettek egy sínpályát a kicsi szobájában :D De olyan is volt, hogy a nagyobbik felkelt, és csinált mindenkinek reggelit.
A nagynál mindig keltem kicsit előbb. Kávé, ébredés, amikor már iskolás lett, kaja csomagolás.
Most a kicsi 2 éves, nem kelek korábban. Egyszerűen nem megy. Annyira rosszul alszik éjszaka, olyan nagyon sokszor kelünk, hogy nincs erőm korábban kelni. Inkább pihenek amíg lehet, aztán együtt indítjuk a napot.
Olyan mint én, későn fekvő, későn kelő :D
7:45- 08:00 között kel(ne), neki nagy trauma, hogy hamarabb kell keltenem valamivel, szóval mindig hamarabb kelek mint ő mert muszáj :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!