Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akkor kelsz reggel, amikor a...

Akkor kelsz reggel, amikor a gyereked vagy előtte ébredsz?

Figyelt kérdés
okt. 11. 12:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%

Hétközben előbb, 6:45-kor, őket 7 előtt keltem valamivel.

Hétvégén meg alszanak, amíg alszanak, és én is.

Nem őrültem meg, hogy direkt előbb keljek.

6, 8, 15 évesek.

(Kelhetek még korán eleget, decemberben szülök 😅)

okt. 11. 16:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Suli/oviidőben kicsit előttük, kb amíg pisilek egyet, felöltözöm meg csinálok egy kávét. 6:15 körül, aztán 6:40-kor keltem őket, a nagy (8 éves) felöltözik egyedül, a kicsinek (4 éves) még azért kellek, bár öltözni ő is tud, de ilyenkor reggel kell neki pár perc odabújás hozzám. Aztán 7 körül igyekszünk elindulni.

Hétvégén 8-fél 9 körül szoktak kelni, általában velük kelek, de van olyan, hogy amelyik előbb ébred meg, az átmegy a másikhoz, aztán nekiállnak együtt játszani, én meg nagyban alszom, mert nem keltenek fel. Múlt hétvégén is mire megébredtem, ők már építettek egy sínpályát a kicsi szobájában :D De olyan is volt, hogy a nagyobbik felkelt, és csinált mindenkinek reggelit.

okt. 11. 16:55
 13/19 anonim ***** válasza:
A gyerekek mindig korán kelnek. Eddig a pici éjszaka többször is kelt. Ők ébresztenek engem. Az ébresztőóra jelzését még soha nem kellett megvárnom. A nagy ovis, a pici 2 éves lesz.
okt. 11. 17:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Mi 5.20kor kelunk, gyerekeket 6kor keltjuk, egyszeruen rnnyi ido kell h eszhez terjunk,6ig a kaveval ulok a kezembe, telot nyomkodok, filmet befejezem. 6kor oltozok,sminkelek,szenydvics,gyerek oltoztetes kakao es 6.30kor mar indulunk altalaban. Baromi faraszto. De videkrol a varosba igy erunk be a 7.30as sulikezdesre. Ma pld 3.45kor keltem, karomkodtam, nem tudok visszaaludni hajnali 3 utan mar,ha felebredek vmire. Ilyenkor netflix,hbo lent a nappaliban. Most mar azert faj a fejem.
okt. 11. 17:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Fél 7kor kel mindig, így én 6kor ébresztem magam, hogy ovi, munka elott jól induljon a napunk a férjemmel.
okt. 11. 19:27
 16/19 anonim ***** válasza:

A nagynál mindig keltem kicsit előbb. Kávé, ébredés, amikor már iskolás lett, kaja csomagolás.

Most a kicsi 2 éves, nem kelek korábban. Egyszerűen nem megy. Annyira rosszul alszik éjszaka, olyan nagyon sokszor kelünk, hogy nincs erőm korábban kelni. Inkább pihenek amíg lehet, aztán együtt indítjuk a napot.

okt. 11. 19:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Általában előtte felébredek, de nem szoktam kimászni az ágyból csak mélázok félálomban. Akkor indul a reggelem, mikor ő felkel. Szerencsére későn kelő típus, mostanában a 8-as kelés a szokásos.
okt. 11. 20:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Már kamasz, nagyokat alszik, én kelek előbb mindig. Amikor ovis, kisiskolás volt, kb úgy volt, hogy hétköznap kelteni kellett, nehéz volt kirángatni az ágyból, hétvégén viszont mindig tök korán felkelt, és ébresztett engem, pedig tudtam volna aludni. :)
okt. 12. 07:32
 19/19 anonim ***** válasza:

Olyan mint én, későn fekvő, későn kelő :D

7:45- 08:00 között kel(ne), neki nagy trauma, hogy hamarabb kell keltenem valamivel, szóval mindig hamarabb kelek mint ő mert muszáj :(

okt. 12. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!