Miért ragaszkodik minden szülő ahhoz, hogy amikor reggel
az iskolába viszi a gyerekét akkor azt iskola kapujába
kell kirakni és véletlenül sem lehet 70 méterrel arrébb
a sarkon kitenni?
Ha ciki, akkor menj gyalog. Nem kötelező kocsival vitetni a segged. Apádéknak is könnyebb lenne.
ápr. 27. 14:13
3/15 anonim válasza:
Mert gondolom látni akarja, hogy tényleg bemegy.
ápr. 27. 14:14
4/15 anonim válasza:
Mert felsőbbrendűnek hiszi magát attól mint aki gyalog viszi suliba a gyereket. Pedig csak simán bunkó mert a járdára parkol
ápr. 27. 14:15
5/15 anonim válasza:
Nem értem miért zavar ez téged, hacsak nem azért, mert épp ott áll meg, ahol te akartál megallni, hogy kitedd a gyereked. Amúgy meg ha 70 méterrel távolabb állna meg, akkor az zavarna valakit
ápr. 27. 14:33
6/15 anonim válasza:
3: enaplóba azonnal kap értesítést a szülő ha nem megy be a gyerek. Még a késésről is értesítenek.
ápr. 27. 14:36
7/15 anonim válasza:
6, már ahol. Nálunk napokkal később jön az értesítő, hogy hiányzás van.
Volt hogy be se húzták hiányzónak, pedig egész nap itthon volt.
ápr. 27. 15:09
8/15 anonim válasza:
#6 most viccelsz, ugye? Van egyáltalán gyereked?
A kréta nevetségesen szar alkalmazás, egyszerűen borzalmas.
Nálunk volt olyan, hogy beírták hiányzónak, pedig ott volt az órán. Én meg kétségbeesetten telefonáltam az iskolába, hogy eltűnt a gyerekem?!?
Nem, csak ennyire béna volt a tanár.
Kérdésre válaszolva:
mi akkor állunk meg a kapunál, amikor egy db parkolóhely nincs 200 m-es körzetben, vagy késésben vagyunk, és 10 perc sincs bekísérni a gyereket. (amikor még kellett)
ápr. 27. 15:40
9/15 anonim válasza:
Manapság már nem divat önállóságra nevelni a gyereket. Még arra sem, hogy 70 métert egyedül gyalogoljon. Én anno 6 éves koromtól egyedül jártam iskolába miután pár alkalommal együtt mentünk anyummal és betanultam az útvonalat. Ez mindig minden új iskolánál így volt. ( Sokat költöztünk).
ápr. 27. 15:42
10/15 anonim válasza:
A mai világban sajnos muszáj a felügyelet... nagyon rossz lett a közbiztonság.
Amúgy kb. 100 métert gyaloglunk, így se nagyon van parkoló...de azért otthonról csak ne gyalogoljunk már 30 percet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!