Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ragaszkodik minden...

Miért ragaszkodik minden szülő ahhoz, hogy amikor reggel az iskolába viszi a gyerekét akkor azt iskola kapujába kell kirakni és véletlenül sem lehet 70 méterrel arrébb a sarkon kitenni?

Figyelt kérdés

ápr. 27. 13:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%
Hát sztm meg 30 éve rosszabb volt...
ápr. 27. 23:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem első körben az jut az eszembe, hogy fél, nehogy megtámadja egy kutya, egy csöves, vagy egy perverz.
ápr. 29. 10:29
 13/15 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, hogy így van. De itt a lakóhelyemen az utolsó 70-100 méter miatt az egyirányú utcában a dugóban ülnek mert meg kell várniuk amíg kiszáll előttük néhány gyerek, majd utánaszól a gyereknek, hogy ott maradt a tornacucc/uzsonna/törikönyv, stb... a gyerek visszamegy és kiveszi. Utána tud menni 3 métert és előnyt kell adnia a főúton jövőnek. Kirakná a gyermeket 75 lépéssel odébb spórolna reggelente 5. percet. Nekem 8 mit csinálnak én csak kutyát sétáltatok ott.
ápr. 29. 15:28
 14/15 anonim ***** válasza:

"Engem nem zavar, hogy így van. "

Ha nem zavarna, nem tettél volna fel kérdést róla.

ápr. 29. 15:43
 15/15 anonim ***** válasza:
39%

Én értem a problémát. Reggelente én is araszolok emiatt az egyirányú utcában mert ha nem is mindenki de sokszor csak megállnak az iskola előtt és szépen meg várják míg be megy a gyerek. Addig senki sehova.

Lusták. Szerintem ennyi az egész. Egyszerűbb ki rakni a gyereket és a kocsiból nézni be megy e. Ha valaki nem bízik a gyerekébe vagy fél hogy baja lesz akkor álljon meg odébb, normálisan és szánjon rá annyi időt hogy oda sétál vele.

máj. 2. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!