Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig jön hàzhoz a vèdőnő?

Meddig jön hàzhoz a vèdőnő?

Figyelt kérdés
Nàlatok meddig ment a vèdőnő hetente hàzhoz? Ne èrtsètek fèlre,nem zavar,hogy jön,meg szeretem is tènyleg. De én már inkább elvinnèm tanàcsadàsra a babàmat. (2hónapos). Volt ,hogy szólt ,hogy fèl óra múlva jön,és három órat kèsett. Mikor jön akkor főzèsbe nem akarok addig belekezdeni,de viszont egész nap se szeretnèk kèszenletben lenni mikor jön,kisfiam is jön haza a suliból utána meg van a kapkodás ,hogy legyen kaja mire megjön a család többi tagja. Hogy,ha meg elvinnèm ,az jó lenne,mert ott kész megmèrte ,beszèltünk és folytatódik a nap.. Meg én mindig pontosan mentem hozzà terhesgondozàsra. Engem csak ez zavar már kicsit.
okt. 3. 11:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A 9-es komment elég fontos a kérdés szempontjából. Pont azért megy nálatok ilyen sűrűn, hogy legyen mit beírni minden nap a munkanaplóba.
okt. 3. 12:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hozzánk egyetlenegyszer jött ki, amikor hazajöttünk a kórházból. Utána mindig én vittem, azt hiszem 1 és 2 hetesen, majd 1 hónaposan, utána havonta.
okt. 3. 13:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Heti rendszerességgel? Ezt egy kicsit túlzásnak tartom. Mondom ezt úgy, hogy nálunk amíg meg nem kezdi az iskolát, évente 2x jön házhoz. Ha nem járna oviba ez évi 4 alkalmat jelentene. 🙃
okt. 3. 14:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én simán csináltam a főzést amikor jött a védőnő. Pont répát pucoltam. Amég a gyereket nézte addig abbahagytam aztán folytattam. Engem nem zavart, tudtam közben válaszólni a kérdéseire ő meg mondta csináljam nyugodtan nem zavarja. Nem áll meg az élet, hogy jön a védőnő. A másodiknál meg pont a nagyobbnak csináltam szendvicset.
okt. 3. 14:02
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
6 hetes koráig hetente, azóta havonta. Most 5 hónapos a kisfiam. Nekem kényelmes így. Mindig megbeszéljük előre az időpontot. Ha közbejön valami, akkor jelezzük egymásnak. Előfordult már, hogy késett, mert valahol tovább elidőzött. Akkor is mindig jelezte, mielőtt elindult, és megkérdezte, hogy így is megfelel-e nekem. Így sokkal egyszerűbb véleményem szerint, mint a rendelőben várakozni.
okt. 3. 15:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

első gyereknėl mikor haza jötünk utána párszor mėg jött mert nem voltam jol .utána havonta vittem a gyerekorvoshoz igy védönö is látta.

måsodik gyerek egyszer kijött mikor haza hoztuk megbeszéltük hogy ugyis megyünk az orvoshoz havonta ott megnézi ő is.

3. gyerek születése után kijött vedőnö és megbeszéltük vele is hogy havonta elviszem hozzå a lånyom a rendelési idejėben .

1 éves koráig havonta mentünk hozzá utána már csak ėvente egyszer ,sajnos 6 ėves korit már egy uj amugy elėrhetetlen védönő csinálta meg mert rėgi kedves védönő nyugdijba ment.

okt. 3. 16:18
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod neki, hogy elntéznivalód lesz, és ha nem érkezik időben, akkor nem leszel otthon. Az én első védőnőm is késett, pedig amúgy én is bírtam, de ezeket a késéseket nem tudtam elfogadni. Kezdjen akkor inkább nálad, beszélj meg vele reggelre első időpontot. Én megcsináltam azt egyszer (mert valóban el kellett mennem), hogy nem voltam otthon, nem tudott bejönni. De ő ilyen notórius késő volt, így később már mondtam neki egyenesen, hogy ez nem oké. Egyszer a lánya is hívta, mondta neki, hogy 15 perc múlva ott vagyok érted, kicsim, de még 20 perc múlva is nálam volt, el sem indult.
okt. 4. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!