Szeretnék második gyereket, de alkalmatlan vagyok rá?
Két gyereket szerettünk volna, de ahogy nő a fiam, úgy látom hogy nem lennék alkalmas rá. 3,5 éves, és egyre nehezebbnek érzem az anyaságot, a babakort sokkal könnyebbnek éltem meg, mint a mostani időszakot. Így is türelmetlen vagyok sokszor, nem vagyok elég következetes, és így érzem nem jut rá elég időm a munka mellett, két gyerek mellett egyikre se lenne elég kapacitásom. Szeretnék második gyereket, vágyok rá, de nem lenne jó döntés.
Járt valaki még így? Rossz döntés lenne a második gyerek, ugye?
Én harmadikat szeretnék, de valószínűleg sem mentálisan sem sehogy nem vagyok rá felkészülve.(A kisebbik 2,5 éves és elég nehéz vele )
Később már nem akarok teherbe esni, mivel már 35 éves vagyok most, most pedig hiába vágyom a gyermekre ha nem bírnám.
Szóval igen, hiaba vágysz rá, ha magad is tudod, hogy nem menne.
Nekem sem lesz harmadik hiába szeretnék, nem teszem magam-meg valószínűleg a gyerekek életét is-tönkre az önzőségem miatt.
,,Két gyereket szerettünk volna"
Akkor van párod,és együtt éltek.
Na,mit szólnál akkor ahhoz,hogyha ezt "Az Égiekre" bíznád/bíznátok? Ha lesz mégegy gyerek lesz, ha nemjön, nemjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!