Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnék második gyereket,...

Szeretnék második gyereket, de alkalmatlan vagyok rá?

Figyelt kérdés

Két gyereket szerettünk volna, de ahogy nő a fiam, úgy látom hogy nem lennék alkalmas rá. 3,5 éves, és egyre nehezebbnek érzem az anyaságot, a babakort sokkal könnyebbnek éltem meg, mint a mostani időszakot. Így is türelmetlen vagyok sokszor, nem vagyok elég következetes, és így érzem nem jut rá elég időm a munka mellett, két gyerek mellett egyikre se lenne elég kapacitásom. Szeretnék második gyereket, vágyok rá, de nem lenne jó döntés.

Járt valaki még így? Rossz döntés lenne a második gyerek, ugye?

okt. 2. 18:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Jobb még a baba előtt belátni ezt, mint később megbánni, idegbeteggé válni…
okt. 2. 18:29
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Neked valószínű igen
okt. 2. 18:31
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább legyen csak egy gyereked mint hogy bevállalj még egyet aztán te is meg a gyerek is tönkremenjetek
okt. 2. 18:35
 4/20 anonim ***** válasza:
91%

Én harmadikat szeretnék, de valószínűleg sem mentálisan sem sehogy nem vagyok rá felkészülve.(A kisebbik 2,5 éves és elég nehéz vele )

Később már nem akarok teherbe esni, mivel már 35 éves vagyok most, most pedig hiába vágyom a gyermekre ha nem bírnám.

Szóval igen, hiaba vágysz rá, ha magad is tudod, hogy nem menne.

Nekem sem lesz harmadik hiába szeretnék, nem teszem magam-meg valószínűleg a gyerekek életét is-tönkre az önzőségem miatt.

okt. 2. 18:36
 5/20 anonim ***** válasza:
0%

,,Két gyereket szerettünk volna"

Akkor van párod,és együtt éltek.

Na,mit szólnál akkor ahhoz,hogyha ezt "Az Égiekre" bíznád/bíznátok? Ha lesz mégegy gyerek lesz, ha nemjön, nemjön.

okt. 2. 18:42
 6/20 anonim ***** válasza:
94%
Ja 5-ös aztán idegbeteg anyu tegye tönkre a saját meg a családja életét is, azért egy gyerek vállalását nem az égiekre kellene bízni
okt. 2. 18:46
 7/20 anonim ***** válasza:
0%
Akkor nem szóltam . :) De amúgy én tudom magamról,hogy házasságban nem védekeznék szerelmes együttlétekkor, úgy főleg,ha tudnám,hogy szeretnék még gyermeket. :) Remélem,jól fogalmaztam
okt. 2. 18:56
 8/20 anonim ***** válasza:
92%
Te magadtol vagy ilyen hulye 7-es? Ne vedekezzek hazassagban? Es akkor szuljek meg mittudomen, 10 gyereket vagy mi?
okt. 2. 19:03
 9/20 anonim ***** válasza:
57%
Amennyit az Égiek adnak 8-as 🙃😂
okt. 2. 19:10
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
7es, te Jehova vagy ? Naluk szokas ez. Nem azert nem gond, csak ne ebbol indulj ki.
okt. 2. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!