Mik azok a nevek amiket NEM adnál a fiadnak?
Figyelt kérdés
okt. 1. 07:41
22/34 anonim válasza:
Miért is 21-es? Ennél a kérdésnél a TE válaszodon kívül szerintem nem volt olyan ami rossz válasz lenne.
24/34 anonim válasza:
Teofil Bendegúz Barnabás Noel Noé Zente Jácint Kálmán József Albert Adolf Andor Ottó Kevin Brájen Balián Vulkán Sólyom Álmos Farkas Simon Őrs...
Nagyon sokat nem adnék. Szinte egyiket sem.
Szerencsére lányom lett,több gyerekem meg nem lesz.
25/34 anonim válasza:
Noel a legrosszabb szerintem. De ahogy írták fentebb, ilyen Brendon, meg hasonlókat sem. Az én kisfiam Bendegúz ❤️ ha lesz második, Botond lesz.
26/34 anonim válasza:
"Ennyire nincsen életed?"
De van. Csak annyira utálom az itteni, mármint az anyukás társaságot, hogy mindig minden kérdésben mindekit lepontozok. Amikor van időm.
27/34 anonim válasza:
#27 Akkor téged ki kellene innen vágni a francba. :)
28/34 anonim válasza:
És ettől megszereted majd őket?Vagy este jobb lesz a zuraddal az orgazmus?Vagy mégis mire gondoltál, hogy itt bárkinek is negatívan befolyásolja az életét ez az óvodás szint, amit tanúsítasz?
30/34 anonim válasza:
Hát elég szánalmas, ha valakinek erre van ideje...
Sokat elárul az egyénről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!