Babysittert hogyan szokja meg?
Szia! Kezdetnek meg mutathatná pár képet a babysitterről és elkezdhetnéd nemi mondani hogy milyen cuki és jó vele játszani meg sok pozitív dolgot minnel többször lássa az arcát. Mindenesetre nyomtatás ki magadról képeket hogy tudja mutogatni a baby sitter a picinek hogyha nagyon hiányol már hidd el ez meg fogja nyugtatni. Hagyj ott nekik egy pólót vagy pulcsit amihez oda bújhat amin csakis a te illatod van ezek mind segíteni fognak legalábbis nálunk bevált. Ha telefonálhat is a baby sitterrel legyen ott hallja a hangját és hagyj időt nekik össze barátkozni negyed óra fel óra amíg te is ott vagy ez sajnos el engedhetetlen.
Nekünk még a színes képes könyvek is segítettek
Meg egy két világító vagy zenélő játék még a hangomat is felvettem a picinek és át kuldtem SMS Ben imassagen 😄 mindent próbáltunk szerencsere amikor kellett ezek hatottak. És a kecskeméti szőlő leve!😄 imádja és ha nagyon nyűgös kap egy picit eddig mindig megnyugtatta. Remelem tudtam segiteni
Köszönöm,elég választ kaptam.
Most jön az apróbetűs rész,amit nem akartam kiírni egyből,mert szerettem volna normál válaszokat is.
A kislányom a korához képest bizonyos dolgokban le van maradva. Nem.mutogat egyelőre, a mutogatást pár hete kezdte megérteni. Nagyon minimális alap utasítást hajt végre. Pár hete voltunk felmérésén,minden rendben,kivéve azt,hogy a teszt szerint nem hozható közös figyelni helyzetbe. Ez azóta kicsit javult. Alig egy hónapja kezdett járni,azóta ugrásszerű bizonyos dolgoban a fejlődése. Pl a teszten még csak lerombolt,azóta elkezdett építeni is a kockákból. Fejlesztésre járunk,egyelőre reméljük,csak idegrendszeri értetlenség.
Ennek figyelembe vetelevel mire figyeljek a babysitterrel? Mindenképp végzettséggel rendelkező babysittert keresek és lehetőség szerint ezt nem említenem,hiszen hivatalosan egyelőre minden rendben a gyerekkel. Így is örülök,ha találok valakit,kevesen vannak erre.
Kérem,csak az válaszoljon,aki maga is érintett vagy érintett volt,legalább kicsit ért hozza,azaz tapasztalata is van,nem csak véleménye.
Bebiszittert. Fejlesztésre járunk.
Nekem az kell,hogy abban a pár órában mikor ott van,vigyázzon a gyerekre. Meg tudja etetni ha kell,pelenkát cserélni,vagy letenni aludni,lefoglalni míg én dolgozom a másik szobában.
Először eljött beszélgetni a pótnagyink. Itt volt egy órát, megnéztük megvan-e a "kémia", a közös szimpátia és egyeznek-e az irányelvek, vagyis hajlandó-e hozzánk idomulni, alkalmazkodni, miben kérhetjük a segítségét, mit nem vállal, stb. Ez neki is fontos volt, mert neki sem jó, ha pl. nem tudja megnyugtatni a gyereket, mert nem fogadja el.
Utána úgy emlékszem talán kétszer volt itt úgy, hogy én a konyhában tevékenykedtem (amerikai konyha), ők meg a nappaliban játszottak. Utána még sok-sok alkalom volt, amikor elvonultam az egyik szobába, de tökéletesen hallottam mi történik kint. Hogyan játszanak, hogy viselkednek egymással, hogyan terelgeti a lányunkat, stb. Aztán már kint az udvaron is tevékenykedtem, végül pedig minden további nélkül rá mertük bízni úgy is, hogy elmentünk itthonról.
A lányom letehetetlen baba volt, brutál kimerített vele az első év, mást is nagyon nehezen fogadott el mindig is. A pótnagyinkhoz csak jó élmények kötik, nagyon szereti és soha nem sírt utánam, nem hiányolt mellette szerintem pont a fokozatosság miatt. 1 év 3 hónapos volt, amikor becsatlakozott a pótnagyi az életünkbe, mostmár pont egy éve. Azóta kistesó is érkezett, amióta beszélni tud pedig ő maga kéri, hogy szeretne menni hozzá. (Heti 1-2-3 alkalommal vigyáz rá 2-3 órát.)
Én nem is értem a bébiszitter szolgáltatásokat, ahol szinte random ember kijön és vigyáz a gyerekre. Szerintem anyukának sem jó és a gyereknek sem. Olyat keresnék a helyedben (is), aki fixen az életetek része lesz.
Nem tudom, hirtelen ennyi, ha van még kérdésed, kérdezz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!