Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babysitter? Tapasztalat?

Babysitter? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Azokhoz szól a kérdésem akik a kis gyerekük mellé babysittert fogadtak. Júniusban vissza kell mennem dolgozni miután ki adták a szabadságaimat. Kislányom 3 éves lesz áprilisban szeptembertől lesz ovis. De sajnos nem tudom kire bízni én 2 műszakban megyek vissza dolgozni párom is dolgozik. Babysitter kell mindenképp. Mik a tapasztalatok hogy egy kis gyerek hogy viseli ezt a fajta változást, bármi tanácsot elfogadok hogy esetleg mi alapján válasszunk meg minden. Köszönöm.

jan. 8. 21:36
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Bolcsi addig.

Jobb mint a szitter kb a gatyad ea fog menni ... Vagyis a teljes fizetesed majdnem.

jan. 8. 22:14
 2/9 anonim ***** válasza:
1es, és szerinted 3 hónapra felveszik bölcsibe?
jan. 9. 06:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Kis városban élek próbáltam a bölcsit év közben esélytelen nincs hely. Sajnos nem igen tudom kire hagyni. Felmondani se szeretnék nem igen van erre munkalehetőség. Könnyebb lenne ha csak ovi beszoktatás után kéne vissza mennem de sajnos így jön ki. Nem tudom mit tehetnék.
jan. 9. 06:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Magan bolcsi/csaladi napkozi addig? Csak mert valoszinuleg meg mindig olcsobban jonnel ki, mint egy szitterrel napi 8-9 oraban.

Legalabbis nalunk 70 ezer a magan 1 honapra.Szitterrel ez lenne vagy 150-200.

jan. 9. 12:31
 5/9 anonim ***** válasza:

kérj esetleg fizetés nélküli szabit addig?

de a 4es jót mond !

jan. 9. 12:33
 6/9 anonim ***** válasza:
huu 4es merre élsz hogy nálatok 70 a magán bölcsi? Nálunk 220 plusz étkezés. A legolcsóbb is 190 (Budapest)
jan. 9. 18:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem Budapest, videk persze.

De amugy nehezen hiszem, hogy a legolcsobb 190, en most talalomra rakerestem es vannak boven olcsobbak is ennel :D

Csak ha az arakat nezzuk, mert az meg nyilvan nem mindegy, hogy milyen intezmeny es hol van.

jan. 9. 18:30
 8/9 anonim ***** válasza:

7es, igen, másfél órás autóútra tőlünk van valamennyivel olcsóbb is.

Itt a budai oldalon sajnos ilyen árak vannak.

Pesti oldalon is, az olcsóbbakba várólista van, vagy rossz a híre.

jan. 9. 18:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Visszaszívom, megnéztem most van egy ami 100 alatt van plusz étkezés, de jelenleg teltházas.

Mi a Katica kuckóba járunk ott 200 feletti a díj.

jan. 9. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!