Hány fok van nálatok most,1 év alatti baba mellett?
23-24 fok van. Nem fűtök és remélem, októberig nem is kell, mert felújítás van, ezért minden be van zsúfolva a szobába a konvektor elé is. 2napja bekapcsolom a hősugárzót a szobában (ott fürdetem), fürdés előtt. Az felvitte 25-26-ra, de gyorsan visszahűl sajnos.
Ő még nem mászik a padlón, 4 hetes. Ahogy elnézem, én fázósabb vagyok, mint ő. Azt szeretem, ha télen is van bent vagy 25fok.
Távfűtés még nem megy, de van klímánk, néha megy a fűtés rajta.
A fiamnam (1,5 éves) nem kéne, nem fázós.
A férjemnek van valami agyament hőérzete, hogy meg akar fagyni 23 fokban. Mutatom neki hőmérőn, nem hiszi el, polárpulcsiban üldögél a lakásban... 🙄
De mikor a nagy melegben 25 fokig hűtöttük a lakást, akkor meg hőgutát akart kapni. Van baj a toronyban.
"Aki 20 fokot írt, az nem lesz kevés nappalra egy babának?"
Nem. Második gyerek, az elsőnek se volt kevés. Lányom télen tanult meg kúszni. Kezdetben beöltöztettem, hogy "jaj, a hideg parkettán", hát dőlt róla a víz. 20-21 volt a nappali átlaghőmérséklet és vígan kúszott a hideg kerámián is leggingsben és egy bodyban, nem volt beteg. Ovisként vettük elő először az orrszívót.
Mi is házban élünk nem lakásban, és nekünk eleg a hőmérséklet úgy ahogy írtam
De amúgy ti érzitek hideg-e van bent vagy nincs...Van aki fazosabb, van aki nem.
Nekem keves a 20 fok, nem a gyereknek. 🤣
22-23 fokot szeretem, szoval kapcsoltuk mar be a futest. De csaladi haz, amiota itt elunk latom, hogy tok mas a hoerzet. Korabban sokaig lakasban eltunk, ott 23 fokban poloban meg rovidgatyaban voltam es meg csak futeni se kellett nagyon.
Itthon meg pulcsiban ulok telen meg igy is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!