Éjszakás műszakot vállalhatok 3 éves kor alatti gyerek mellett?
Kedves 3-as válaszoló!
Miért kapna bárki is kevesebbet, ha én dolgozni megyek? Szülés előtt is éjszakás voltam, és mivel szerettem ott dolgozni, lassan visszamennék? Ettől kinek lesz kevesebb pénze?
Kedves utolsó!
Sajnos en egy kis városban élek, és egy elég forgalmas boltról van szó. Annyira szem előtt vagyunk, hogy esélytelen megoldani, ha jogilag nem tiszta a dolog 😔
Nem
Kivéve, ha papíron nem éjjel vagy..
Amúgy falun sem érdekel senkit.. plusz az emberek 95%-a nem is tudja ott.. a többi érintett vagy munkáltató.
A legtöbben azt sem tudják, hogy hány éves pontosan a gyerked
Enyèmre mindig megkérdezik, hogy bölcsis-e aztán lassan 4 éves,csak kisebb az átlagnál.
Aztán, ha a másikkal vagyok egyedül, akkor ovis-e
Nincs 2 éves, ő meg nagy
Ha együtt vannak:
Nem ikrek ugye? Vagy igen?
Nem, kérésre sem. A munkaidőt a munkáltató osztja be, ő rendeli el amunkát, és az Mt szó szt azt mondja, éjszakai munka nem rendelhető el.
Ha kötetlen munkrendben dolgozol, az az egy eset, amikor bevállalhatod, de az éjszakai munka esetén kb kizárt, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!