9 év körüli gyermeked tudja, milyen hónapot írunk?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért merült fel bennem a kérdés, mert a teljesen átlagos intelligenciájú fiamnak fogalma sem volt, mikor megkérdeztem... Az évet tudta, de a hónapot nem. Felsorolni fel tudja. Szóval most ezt gyakorolják.#Hónapok-évszakok
szept. 18. 19:08
21/25 anonim válasza:
Durva h ilyen hanyag suli is van. Mindig dátummal jelentettünk! :(
22/25 anonim válasza:
Én 9 év körüli gyerekként már tudtam.
23/25 anonim válasza:
Lehet venni egy nagy naptárat a falra, valami szép színeset, minden reggel leolvastatni a dátumot és a névnapokat, a gyerekeim már maguktól szaladnak oda és alig várják a hónapváltást hogy lapozhassanak. :D Legalább mindig tudom hányadik van és melyik kollégámat kell aznap felköszöntenem.
24/25 anonim válasza:
Valamikor régen (egy távoli galaxison😉)már harmadikban kellett dátumot írni a füzetbe.
Ez ma már nem divat?
25/25 anonim válasza:
24, valamikor a közelmúltban... gyerekem osztályában tavaly, második osztályban is írtak dátumot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!