Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ebben az esetben megy a...

Ebben az esetben megy a gyereked óvodába?

Figyelt kérdés
Ha csak folyik valamennyire az orra, de más baja nincs. Most kezdtük, új nekem minden.
szept. 15. 19:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Én nem viszem, mert nálunk kérték, hogy ne. A kisebbikkel itthon vagyok, de ha dolgoznék se látnám semmi értelmét bevinni, mert mire beérnék munkába, csörögne is a telefonom, hogy vigyem haza, mert taknyos. Nem nyernék vele semmit.
szept. 15. 19:39
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Igaz bölcsi de nálunk mehet amíg csak átlátszó orrfolyas van, nincs láz, és jó a közérzete.
szept. 15. 19:44
 3/13 anonim ***** válasza:
34%
Nálunk sem mehetnek a gyerekek orrfolyással. Meg hát kitudja hogy az orrfolyás meddig orrfolyás lehet beviszed aztán mehetsz is érte ha esetleg belázasodna főleg ebbe a vírusos időbe. (Legalábbis nálunk rengetegen lázzal vannak otthon.)
szept. 15. 19:54
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Tök mindegy, kedden már más baja is lesz.
szept. 15. 19:55
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Igen, viszem. Én sem maradok itthon minden orrfolyással. Figyeljük nyilván, hogy nincs-e más baja, de fújni az orrát tudja az oviban is (meg is teszi), amíg más gond nincs, addig nem látom értelmét minden ilyen miatt itthon fogni.
szept. 15. 19:57
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Allergiás vagyok, augusztus közepétől szeptember végéig folyamatosan folyik az orrom... Akkor nekem augusztusban és szeptemberben nem szabadna dolgoznom? Ha a gyerek is allergiás lesz oviban és az iskolában a teljes szeptembert ki fogja hagyni?

Az orefolyás önmagában nem fertőző betegség jele.

szept. 15. 20:39
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Annyi náthával, amivel én még tudok dolgozni, ő is tud oviba menni. A suliban pedig külön kérték,hogy csak komolyabb betegséggel tartsuk itthon. Orrotfújni az oviban/iskolában is tudnak, azért visszük azt a raklapnyi papírzsepit...
szept. 15. 20:59
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A bölcsiben is azt mondják, hogy amíg csak az orra folyik meg néha köhint egyet-kettőt, addig mehet nyugodtan. Oviban ugyanez. Mindkét lányomnak folyik az orra, de még nem az a szint, amikor nonstop szaladni kellene utánuk az orrukat törölgetni. Amíg még csak ez van, és nem igényelnek több ápolást, addig felesleges itthon tartani őket. Szerencsére nálunk az intézmény is így gondolja. Lesznek még betegek (mármint igazán betegek, nem csak simán náthásak), kár lenne előre pazarolni az idegszálakat és a munkáltató türelmét ilyesmi miatt.
szept. 15. 21:14
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Igen bevittem ennyivel őket és be is fogom vinni. Egy orrfolyás nem betegség.
szept. 15. 21:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, orrfolyàssal nàlunk is lehet vinni őket.

A bölcsibe nem, mégis folyton mindegyik gyerek beteg,szóval ez szerintem nem oszt,nem szoroz.

szept. 15. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!