Tényleg megviselheti a párkapcsolatot, ha még keresztgyerekem sincsen? (Mostanában ez jött fel problémaként a páromnál.)
Nem mostanában fog kiderülni, hogy összeillünk-e vagy sem.
A mai délelőttre megbeszélt találkozónk sem fog annyira sokat eldönteni. De már lassan készülődnöm kellene, mert "idő" lesz...
Nem teljesen értem.
Korábban ő akart gyereket, te meg nem?
És várt vãrt rád hiába? Mert akkor érteném.
Vagy senki sem tehet róla, hogy nuku gyerek, de rãd hàrítja a felelősséget?
Amúgy azt az egyet én sem értem, hogy ha akkora keresztény, akkor miért kufircoltok házwsodãs előtt...
Mélyen hívőnek hazudja magát az viseli meg a kapcsolatot, de közben meg csak ítélkező vagy csak kifogásokat keres, esetleg őrült.
Simán nem illetek össze, de ha ilyen összefüggéseket lát, akkor szerintem inkább menekülj mert minden logikát mellőz.
Mondjuk te vagy kb 45-55 között valahol.A párod mélyen hívőként min 1-2 évvel idősebb és tényleg az a legnagyobb problémája ,hogy neked nincs keresztgyereked? :D
És amúgy szexelni szoktatok? Csak azért kérdezem,mert ha igen akkor halálos bűnt követtek el, mivel csak gyereknemzés céljából és csak házasságban szabadna mélyen hivőként szexelni.
Szóval nem lehet hogy a párod inkább csak kifogásokat keres, hogy szétválhasson tőled?
Nekem sincsen keresztgyerekem és mégis 15 éve együtt vagyunk a férjemmel, 6 év után estem teherbe a lányommal, 6 évig még csak gyerekek közelében sem voltunk.
Ez milyen kifogás már?
Ne haragudj, de a párod nem tűnik normálisnak. Amennyiben hívő társat keres, akkor sem gondolnám, hogy az alapján kéne megítélni a hitéletedet, hogy van-e keresztgyereked. Egyébként, ha jól értem, és a kapcsolat korai szakaszában vagytok, gondold át, hogy kell-e neked ilyen férfi, aki a kapcsolat korai szakaszában már kritizál. Mi lesz később? Már most rátapint a gyenge pontodra és azzal nyomaszt.
Ha az zavar, hogy nem lettél feleség és anya, az egy külön történet. Feleség még lehetsz, és egy normális férjjel örökbefogadó szülő is. De gyerek nélkül is élhetsz szép és értékes életet párkapcsolatban, vagy anélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!