Hogy menjek mosdóba kis keresztgyerekkel?
Hát ha még egy ilyen problémán is fennakadsz, nem biztos, hogy egyedül kéne bevállalnod a kisfiút, akármilyen nemes is a gesztus. Vagy legalábbis ne strandra vidd, mert ott pláne sok nehézségbe ütközhetsz és hatalmas a felelősség is.
Egy 3 éves gyerekkel nyugodtan bemehetsz a mosdóba, senki nem problémázik ilyesmin egyébként.
Miért ne vihetnéd be?
Mit gondolsz, az anyukák/apukák hogyan oldják meg addig a gyerekek felügyeletét, ha csak ők vannak velük?
Miért ne mehetne be veled? Ha neki kell majd mosdóba mennie, akkor is a női mosdóba menjetek.
Mások is így tesznek.
Annyi idős gyereket még bevihetsz magaddal a női wc-be, csak ne nyitogasson rá más nőkre, pl egyik strandon nincs ajtózár, egy kisgyerek rám nyitotta az ajtót, bámult és vigyorgott, volt vagy 6 éves, becsuktam, újra kinyitotta, kimentem és levágtam neki egy olyan pofont, hogy 8 métert repült, és én voltam a hibás.
Szóval, ha kiakarod kerülni, hogy pofon vágják a keresztfiadat, akkor mondd neki, hogy ne nyitogassa az ajtókat.
Beviszed, és megkéred, hogy kopogósat játszatok, amíg pisilsz, mondjon mondókát, és kopogjon az ajtón.
Ha annyira kicsi a fülke, hogy nem tudom bevinni magammal őket, akkor így vannak szem előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!