Tényleg megviselheti a párkapcsolatot, ha még keresztgyerekem sincsen? (Mostanában ez jött fel problémaként a páromnál.)
Figyelt kérdés
szept. 14. 07:40
1/24 anonim válasza:
Ha ő mindenáron gyereket akar, akkor igen.
2/24 anonim válasza:
..? Nem teljesen értem az összefüggést a kapcsolat és a keresztszülőség között. Mi a férjemmel keresztszülők vagyunk, felköszöntjük a kislányt a szülinapján, meg amúgy a szüleivel barátok vagyunk, szóval összejárunk párszor, de különösebben nem jelent sokat a mindennapokban az, hogy az én kezemben volt, amikor a pap rákente a löttyöt a homlokára. De az még hagyján, hogy a mindennapokban nincs jelentősége, a párkapcsolatunkban mégis milyen szerepet játszana? Egy random ember gyereke. A párkapcsolatot esetleg az viselheti meg, hogy a párod ezen problémázik.
3/24 anonim válasza:
Nekem sincs keresztgyerekem. És?
Nem értem az összefüggést.
4/24 A kérdező kommentje:
Engem is megvisel egy kicsit, hogy nem lettem feleség és anya.
A "problémázás" mibenléte azt jelenti, hogy a keresztgyerek, mint kulcstéma a hívő életet szimbolizálja.
A párom mélyen hívő ember. (Érdekesnek tartom, hogy a keresztszülői mivolt és a keresztgyermek egyáltalán nem szerepel ebben az egész alkategória rendszerben.)
szept. 14. 08:05
5/24 anonim válasza:
Akkor inkább az viseli meg a kapcsolatot, hogy ő hívő, te meg nem vagy az, nem?
6/24 anonim válasza:
Én még most sem értem, mi a probléma
7/24 anonim válasza:
Egyébként ha téged is megvisel akkor ezen nem lehet még változtatni?
8/24 A kérdező kommentje:
Nem, nem lehet változtatni. (Már változókorban vagyok.)
De korábban felvetettem neki az ötletet, hogy fogadjunk örökbe gyereket. Nagyon határozottan tiltakozott.
szept. 14. 08:20
9/24 anonim válasza:
Mélyen hívő, de úgy kufircoltok, hogy nem vett feleségül?
10/24 anonim válasza:
Attól függetlenül feleség még lehetsz, sőt akár keresztszülők is lehettek. Egyébként én se vagyok még keresztszülő, a férjemnek van egy keresztlánya, de egy ideje vele is gyérült a kapcsolat, közös gyerekünk viszont nemrég született. Amúgy azóta kicsit én is úgy érzem, hogy lennék valakinek a keresztanyukája, a kisfiamé a barátnőm lett, ő nagyon lelkesen jön mindig hozzá, veszi neki az ajándékokat, vigyáz is rá sokszor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!