Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anna, Peti, Gergő könyveket...

Anna, Peti, Gergő könyveket megveszi valaki 10 ezer forintokert?

Figyelt kérdés

Oké, hogy már nem árulják őket, de mégis kell hozzá pofa. Unokaocseim mikor kicsik voltak, szerették, onnan ismerem, de rengeteg más (ennél jobb is) könyv van, ujonnan fele ennyiért.

Most pont feldobta a market place és csak néztem. Komolyan érdekel, hogy aki ennyiért árulja, attól megveszik ezeket a könyveket, csak azért mert Anna, Peti, Gergő?

szept. 13. 14:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%
#10. Nem is a te fajtád miatt születnek könyvek...
szept. 13. 17:59
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon szereti a gyerek,de 10 ezerért nem venném. Azért drága mert már nem nyomtatják és nagy az igény rá.A sértetlenért kérnek általában ennyit.
szept. 13. 18:04
 13/20 anonim ***** válasza:
39%
Ha fizetnének se kéne.
szept. 13. 19:26
 14/20 anonim ***** válasza:
90%

8000 Ft-ot adtam egy kötetért. De csak az az egy hiányzott. De ha most kéne megvennema sorozatot, biztos nem vennék ennyiért.

A lányom 13 éves. Amikor ő volt kicsi, akkor olyan 2500 Ft körül volt egy könyv. Meg kaptunk tesóméktól, az ő lánya nagyobb.

És megvolt 10 rész, a Petikönyv hiányzott. Most 2 éves a fiam, és imádja. Így megvettem azt az egy részt még tavaly. Hibátlan állapotban.

Van egy kötetünk, ami el van szakadva. Kíváncsiságból megnéztem múltkor, mennyiért adják.... majdnem dobtam egy hátast. 12.000 alatt nem volt. Vagyis de, ugyanolyan szakadt, mint a miénk. Elképesztő.

szept. 13. 21:01
 15/20 anonim ***** válasza:
84%
vadi ujat adtam el 5000ft
szept. 13. 21:14
 16/20 anonim ***** válasza:
74%

Valamiért elhitték tömegesen, hogy csak azért, mert valami már újonnan nem kapható, az hirtelen értékes is lesz.

Pedig 1000 meg egy könyv esetében akkor sincs így, ha valójában egyetlen oldaluk többet ér, mint ez a könyvsorozat.

Ha vannak anyukák, akik elhiszik, az ő kis üngyülübüngyülü gyerekük veszít valamit azzal, hogy ezt a mesekönyvet sosem látja, akkor bármi áron meg akarja venni, mert ez presztizskérdés.

Ez szerintem ékes példája az emberi butaságnak és egyben a sikeres marketingnek.

Ha kiadták volna újabb kiadásban, a lőtéri kutyát nem érdekelné ez a mesesorozat már.

szept. 13. 21:40
 17/20 anonim ***** válasza:
76%

5# 😂

Nekünk is van egy, borzasztó. Konkrétan azért tartom meg, mert azzal van kitámasztva a sor könyv. Láttam én is, milyen áron vannak, várunk pár évet és veszünk az árából egy új kocsit 😂

szept. 13. 21:55
 18/20 anonim ***** válasza:
71%
Akkor bugyuta semmi. Bogyo baboca szintu, mikor annyi normalis mesekonyv van, nem ertem a hypot korulotte.
szept. 14. 09:22
 19/20 anonim ***** válasza:
37%
Persze hogy megveszi. Egyébként nemtudom mit vártok mennyibe kerüljön ha már nem kapható? Egy bármilyen normálisabb vastagabb gyerekkönyv is van 3-4 ezer a könyvesboltba ami ugye rendszeresen kapható
szept. 14. 14:34
 20/20 Katona Dius ***** válasza:
A már nem kapható könyveket (mindegy, hogy felnőtt vagy gyerekkönyv) pont azért szokták drágábban, vagy esetekben jóóóó drágán feltenni, mert már nem lehet kapni, és valaki úgyis megveszi.
szept. 17. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!