Anna, Peti, Gergő könyveket megveszi valaki 10 ezer forintokert?
Oké, hogy már nem árulják őket, de mégis kell hozzá pofa. Unokaocseim mikor kicsik voltak, szerették, onnan ismerem, de rengeteg más (ennél jobb is) könyv van, ujonnan fele ennyiért.
Most pont feldobta a market place és csak néztem. Komolyan érdekel, hogy aki ennyiért árulja, attól megveszik ezeket a könyveket, csak azért mert Anna, Peti, Gergő?
Hidd el, meg.
Nekem a tesóim kapták. Akkor boltban 1500ft-ért vette anya.
Most az én gyerekeim megörökölték. Nem hatotta meg őket, eladtam. 10.000ért felraktam. Nem akartam mindenképp eladni, de nekem is megakadt a szemem egy hirdetés árán. Mondom próba szerencse. 1órán belül 4en írtak rá, aznap el is vitték.
Az szép :)
Akkor nővéremék be vannak biztosítva, van nekik jó pár példány 😁
Nekem csak izgatja a fantaziam, hogy mi az, amibol kimaradok?
Tenyleg ennyire extra a konyv, vagy szimplan csak az “elerhetetlenseg” teszi azza?
Soha nem lattam meg eloben, nem tudom mirol szol, csak latom hogy hirdetik :D
Nos, jól meg lehet gazdagodni belőle, én 4 könyvet láttam 100.000 forintért.
De igazából a nagyon felkapott, régebben kiadott és most elfogyott könyvekkel van ez, ott szoktak így játszadozni a 80.000 forintos novelláskötett is. 🤷🏼♀️
Szerintem könyvtárból is ki lehet venni, legalábbis én biztos nem vennék 10.000 forintért egy szétesett és leharcolt könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!