Zoltán János és Gergő Bence nagyon elütő nevek?
Figyelt kérdés
Ikreinknek ezeket a neveket szeretnénk adni, viszont párom és a testvérem szerint fura, hogy az egyiknek régimódi neve lesz (Zoltán János, de az első t fogjuk használni), a másiknak meg msot trendi neve, Gergő.
De úgy meg nem tetszik, hogyha keverjük. Vélemények?
2022. okt. 23. 10:44
2/10 anonim válasza:
Igen, kicsit fura.
Zoltán Bence és Gergő János?
3/10 anonim válasza:
Hát, a Gergő Bence úgy hangzik, mintha két beceneve lenne q gyereknek.
4/10 anonim válasza:
Semmi gond velük.
Inkább, mint Medox Brendon meg Kevin Nolen.
5/10 anonim válasza:
Én maradnék a Gergőnél és a Bencénél, a többit elfelejteném
6/10 anonim válasza:
A Gergő semmivel se trendibb, mint a Zoltán. Ugyanabban a korosztályban gyakori, max.sok Gergő anyakönyvi kivonatában Gergely szerepel, de Gergőnek használták. A János "régimódibb", mint a másik 3. Szerintem az lóg ki, én azt cserélném le.
7/10 anonim válasza:
Szerintem elég nekik egy név, a Zoltán és a Gergő tökéletes.
8/10 anonim válasza:
Nekem is a Zoltán és a Gergő tetszik.
9/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben vannak, és felesleges a második keresztnév. Gergő helyett esetleg Gergely talán jobban "bejönne" a testvérednek is, annak a becézése a Gergő és úgy szólítanátok. De maximum ennyi engedményt érdemes tenni.
10/10 anonim válasza:
Akkor vegyísd a két régimódibbat a két "divatosabbal".
Zoltán Bence
János Gergő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!