Reális a félelmem? Bevállalnátok így újabb babát?
Figyelt kérdés
7 éves ikreink vannak, szeretnénk egy harmadik babát is. De! Rettegek, hogy megint ikreink lesznek. Az ikreink spontán fogantak, borzalmas volt a terhesség és a szülés is, ikerterhességet nem csinálnék végig mégegyszer. Nagyon vágyunk egy harmadik gyermekre, de nem tudom, mekkora esély van rá, hogy megint ikrek lesz, és nagyon félek.
Volt valaki ilyen vagy hasonló helyzetben? Bevállalnátok így egy kisbabát?
szept. 12. 19:38
21/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
szept. 13. 00:00
22/26 anonim válasza:
Dehat lehet kerni szelekciot,hogy elveszik az egyiket nem? Vagy csak ha beteg?
23/26 anonim válasza:
Én nem vállalnám be, hasonlóan gyakori az ikerpár a családomban, mint a tiédben, reális a félelmed. Én egyébként azért nem vállalnám, mert úgy gondolom, a meglévő gyerekeknek szükségük van egy egészséges anyukára, és az én esetemben sajnos prognosztizálhatók lennének a tartós egészségi problémák.
24/26 anonim válasza:
#22 Lehet kérni az anya egészsége érdekében is, azt meg nem nehéz bizonygatni, hogy miért kockázatos egy iker terhesség az anya egészségére... De lepontozták a válaszom...
25/26 anonim válasza:
A sógornőmnek 7 gyereke van. az első szóló, a többi kettes iker mindenféle variációban.
26/26 anonim válasza:
Nem vállalnám. 2 gyerek miért nem elég? Ne legyél telhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!