Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Reális a félelmem? Bevállalnát...

Reális a félelmem? Bevállalnátok így újabb babát?

Figyelt kérdés

7 éves ikreink vannak, szeretnénk egy harmadik babát is. De! Rettegek, hogy megint ikreink lesznek. Az ikreink spontán fogantak, borzalmas volt a terhesség és a szülés is, ikerterhességet nem csinálnék végig mégegyszer. Nagyon vágyunk egy harmadik gyermekre, de nem tudom, mekkora esély van rá, hogy megint ikrek lesz, és nagyon félek.

Volt valaki ilyen vagy hasonló helyzetben? Bevállalnátok így egy kisbabát?

szept. 12. 19:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
70%
Nekem is borzalmas volt a terhessegem 1 gyerekkel. Te az ikerterhesseggel kötöd össze, hogy rossz volt a terhesség. 1 gyerekkel is lehet az.
szept. 12. 20:50
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha neked etikailag belefér létezik redukció is, ha mégis ikrek lennének el lehet csak 1-et is vetetni (már ha 2 petéjűek, és nyilván van rá esély, hogy a másik is elmegy).
szept. 12. 21:22
 13/26 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem kicsi az esély újabb ikerterhességre. Én bevállalnám a 3. babát.🙂
szept. 12. 21:33
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Na leírom az én ismerősöm sztoriját, ilyet mèg biztos nem pipáltatok 🤣 Remélem nem olvasgat itt, mert tuti magàra ismer, annyira ritka az ilyesmi 😅

Első házasságából 1 kislány, utána HÀRMAS ikrek, aztán válás. Ezután egy újabb házasság egy másik férfival: ikerpár 😅

3 szülés, 6 gyerek 😀

És mindezt mindenféle mesterséges dolog nélkül produkálta 😀

szept. 12. 21:42
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a 2. Indult ikernek,, utóbb a méhlepény vizsgálatakor derült ki, terhesség elején volt vérzésem.

Rettegtem az ikrektől.

3. Terhesség is iker, de itt rendben lement..

Szerintem ez így igen ritka, hogy ikrek után ikrek, bár az ikres csoportban vannak

szept. 12. 22:14
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy ismerősöm, nem voltak ikrek egyik részről sem a családban. Elsőre iker lányok, másodikra iker fiúk születtek. Úgy voltak vele másodjára, hogy mivel nem volt sehol korábban iker, tuti nem lesz megint, és tessék.

Másik ismerősöm meg ikerpár tagja, elsőre egy lányuk született, másodikra egy fiuk, harmadikra ikerpár fiúk...

szept. 12. 22:14
 17/26 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy egy gyerekkel is lehet rossz a terhesség, de az ikerterhesség komolyabb kockázatot jelent. Preeclampsia + 33. hétre történő koraszülés miatt volt borzalmas az első, emiatt rettegek mégegy ikerterhességtől.
szept. 12. 22:19
 18/26 anonim ***** válasza:
23%

15 vagok..ikerrel sem kell iylennek lenni ..

Engem 39. Héten indítottak.

szept. 12. 22:23
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Mivel 2 peteju ikrek igy azt jelenti hogy metto petesejt erett meg. Ciklust kell kovetni ultrahanggal es csak akkor probalkozni ha csak 1 petesejt van :).
szept. 12. 23:02
 20/26 anonim ***** válasza:
65%

2 ismerősöm is van

Az első fiú ikerpar utána 1 kislány (apai részről volt iker, talán a nagyapjuk volt iker ha jól emlékszem)

A másodiknal pedig első terhesség iker terhesség lány fiú páros, aztán lett még 1 fiúk.

Ha 2 petejuek voltak akkor azért kevés az esély az újabb ikrekre.

szept. 12. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!