Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a férfiakna...

Miért van az, hogy a férfiaknak elnézik, ha elhagyják a családjukat, a nőket viszont máglyára vetik?

Figyelt kérdés

Ha belegondolunk, a társadalom szerint az tök elfogadható, ha egy férfi úgy dönt, hogy ő szó nélkül lelép, mert "megunta" a gyereknevelést.

Ellenben a nők még mindig nem léphetnek le, illetve nem unhatnak bele a gyereknevelésbe, mert ha netán le mernek lépni, rögtön megbélyegzi őket a társadalom, hogy milyen szaranyák, stb.

Miért van az, hogy a férfiaknak mindent csak úgy elnéznek?

szept. 12. 15:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

Nem az a kérdés, legyen-e gyerek, vagy sem, hanem már megvan, akit mindketten akartak, majd apuka menet közben meggondolja magát...

És még szentté kell avatni, ha néha ránéz, meg vet némi fillért....

szept. 12. 17:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert a férfiaknak sem nézi el az ilyesmit a normálisabbja. 🤷
szept. 12. 20:57
 13/13 anonim ***** válasza:
64%

Mert a gyerek csak bennem fejlődött 9 hónapig, én szoptattam, legtöbb esetben én voltam vele, fárasztó, sokszor borzasztó, de nincs semmi ami többet jelentene, érthetetlen hogy egy anya hogy adhat túl a gyerekén.A pasik nagytöbbsége elmegy reggel, haza jön este kicsit gügyög meg játszik egy pár percet a gyerekkel, de ennyi, főleg az elején apák általában később kezdenek el kötődni.

Azt megértem ha a pasi könyörögte ki, de ott is a nő a hülye, hogy mért ment bele mikor tudta hogy sosem akar gyereket.

szept. 12. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!