Miért van az, hogy a férfiaknak elnézik, ha elhagyják a családjukat, a nőket viszont máglyára vetik?
Ha belegondolunk, a társadalom szerint az tök elfogadható, ha egy férfi úgy dönt, hogy ő szó nélkül lelép, mert "megunta" a gyereknevelést.
Ellenben a nők még mindig nem léphetnek le, illetve nem unhatnak bele a gyereknevelésbe, mert ha netán le mernek lépni, rögtön megbélyegzi őket a társadalom, hogy milyen szaranyák, stb.
Miért van az, hogy a férfiaknak mindent csak úgy elnéznek?
Nem az a kérdés, legyen-e gyerek, vagy sem, hanem már megvan, akit mindketten akartak, majd apuka menet közben meggondolja magát...
És még szentté kell avatni, ha néha ránéz, meg vet némi fillért....
Mert a gyerek csak bennem fejlődött 9 hónapig, én szoptattam, legtöbb esetben én voltam vele, fárasztó, sokszor borzasztó, de nincs semmi ami többet jelentene, érthetetlen hogy egy anya hogy adhat túl a gyerekén.A pasik nagytöbbsége elmegy reggel, haza jön este kicsit gügyög meg játszik egy pár percet a gyerekkel, de ennyi, főleg az elején apák általában később kezdenek el kötődni.
Azt megértem ha a pasi könyörögte ki, de ott is a nő a hülye, hogy mért ment bele mikor tudta hogy sosem akar gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!