Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tartjátok felháborítónak,...

Nem tartjátok felháborítónak, hogy pl. közétkeztetésben az 1 vagy 2 gyerekes családok semmi támogatást nem kapnak, 3, vagy több gyerekeseknek meg szinte alig fizetnek?

Figyelt kérdés
szept. 10. 14:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%

3 gyermekem van.

Mindketten dolgozunk férjemmel.

Én nem a 3 gyerekre veszem igénybe, hanem mert sni-ek a gyerekeim.

Jó lenne, ha nem minket szapulnátok 3 illetve több gyerekeseket, mert rohadtul nem mi tehetünk arról, hogy az 1-2 gyerekesek ennyire alul vannak értékelve.

szept. 10. 18:57
 12/18 anonim ***** válasza:
54%

3 gyerekes anya vagyok a lånyom evett ingyen az oviban ,iskolába fėlåron evett mindig nem ingyen ,sőt mikor mėg csak 2 gyerekem volt akkor oviba,iskolába félåron ettek mert 2 gyerekem SNI .

ja ės mindig dolgoztam amikor csak 2 gyerekem volt akkor is meg miutån lånyom megszületett utána is .

szerencsėre már nem lakom magyarorszågon igy ilyen "kedves" anyukåval aki irigy ezėrt nem találkozok.

szept. 10. 19:27
 13/18 anonim ***** válasza:
53%

Nem, nem tartom felháborítónak. Leszögezem, hogy nincs és nem is lesz 3 gyerekem, tehát nem ezért mondom.

És azon sem akadok ki, ha valaki az x-dik ingatlanra veszi fel a csok-ot. Az esetek zömében azért dobnak be egy keveset a közösbe azok is, akik nem minimálbéren tengődnek. Ők ne kapjanak semmit, mert valamit jobban csináltak eddig? És nem, nem mindenki adócsaló. (Itt sem magamról beszéltem sajnos, mert csak egy fél lakásom van 😂) Nem leszek népszerű, de én nem fogok köpködni valakire csak azért, mert nem olyan nyomi a pénzügyekhez vagy az üzlethez mint én. (Más elbírálás alá esnek a tisztességtelen emberek, de ki vagyok én, vagy bárki, hogy ezt ránézésre megítéljem egy idegenről.)

szept. 10. 21:15
 14/18 anonim ***** válasza:
53%

Nekem csak egy gyerekem van, most kezdte az ovit, de ingyenes az étkezés. (Jövedelem alapján.)

Úgyhogy nem értem a kérdést. Hogyhogy csak a 3 gyerekeseknek jár?

szept. 11. 00:49
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

14!

Mert oviban nem a gyerekek száma számít, hanem az 1 főre jutó netto jövedelem.

Sulitól viszont már a gyerekek száma számít. 1-2 gyerekesek teljes ár. 3+gyerekesek 50%

szept. 11. 07:14
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Nem
szept. 11. 09:08
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

1 gyermekem van, egyedülállóként semmi plusz támogatást nem kapok, mert "sok" az egy főre jutó jövedelmem. Persze, hálás vagyok, amiért van munkám és viszonylag normális fizetésem, de azt nem veszik figyelembe, hogy egy fizetésből kell mindent megoldani...pl.nekem kettőnkre is ugyanúgy fűtenem kell a lakást,mint azoknak akik 5-en laknak,ha TP-re kell menni sokkal kevesebbet kapok stb.

Kicsit úgy érzem, hogy akik túlvállalják magukat, azokat jobban segíti az állam, mint azt aki csak 1 gyereket vállal. Nem ingyenpénzt akarok, de legalább ilyenkor adhatnának pl

több adókedvezményt, hogy segítsék azt aki dolgozik.

szept. 11. 14:28
 18/18 anonim ***** válasza:

15#mire odakerulunk hogy iskolava menjen a kicsim már kitudja lehet senkinek nem lesz semmi..

Lehet annak is örülnék ha egyáltalán lenne mire fizetni.. vagyis érted.. örülj hogy főznek es kap enni a gyerek!!

Örülj hogy nem te kell pakolj etelt neki,. Örülj hogy nem éhesen erkezik haza.

Orulj higy van miből kifizetni es nem ugy hogy az utolsó fillereket adod oda..

Mi a ...-ért mindig a panaszkodás.. en nem sajnálom más gyerekektől sem.

Nem meregetem magam ..

okt. 7. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!