Aki közvetlenül az OEP-től igényelte a TGYÁST és a GYED-et, az kapott róla határozatot, mint amilyet a MÁK küld a GYES-ről, és a többi juttatásról?
Szia!
Én sem kaptam semmilyen papírt róla csak amit Te. Szerintem azt is beviheted a munkáltatódnak, de ha az nem jó akkor hívd fel vagy menj el személyesen az OEP-ba és kérj tőlük igazolást, hogy mennyi volt és mettől-meddig kaptad a GYED-et és a TGYÁS-t.
Szia!
Én a TGYÁS-ról csak egy levelet kaptam, hogy mettől meddig jár, de az összege még csak véletlenül sem volt feltüntetve. Fel is hívtam őket, hogy ez csak véletlen, vagy így van rendjén, erre azt a választ adták, hogy nem kötelességük az összegről értesítést küldeni. Természetesen, ha érdekel, telefonon megmondják. Már 2 hónapja GYED-et kapok, de most még ennyi információt tartalmazó levelet sem kaptam. Felhívtam őket ismét, a válasz ugyanaz volt. Ha postán "tárgyalsz" velük, akkor eléggé hosszadalmas a dolog, szerintem menj be az OEP-hez, ott tudnak neked igazolást adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!