Ennyire utálja?

Figyelt kérdés
Van egy nő ismerősom.Mindennap valami gyerekellenes megnyilvánulása van.Nqgyon csúnyán nyilvánul meg a gyerekekről.Ha a parkban lát egy gyereket azért,ha kamaszokat akkor azért.Ha a boltban , akkor mennyire undorító kolkok meg ilyenek.De nincs olyan nap ,hogy valami gyerek ellenes monológ ne lenne tőle.Ez miért van?Én full elfogadom aki nem akar gyereket,vagy nem szivleli őket,de napi szinten erről beszélni és mocskolodni nem értem miért kell.Tegnao csak 3x beszélt arról ,hogy suli mellett ment el és mennyire undorítóak a gyerekek...
szept. 10. 10:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagytok jóban. Mert akkor felmernéd tenni neki a "miért van" kérdést.
szept. 10. 11:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Feltettem.A válasz ,hogy hihetetlen a mai generáció.Es foylt köv mindennap
szept. 10. 12:07
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
Az már téged minősít, hogy ilyenekkel barátkozol. Madarat tolláról, embert barátjáról.
szept. 10. 12:08
 14/15 anonim ***** válasza:
17%

Akkor mi a gond? Tényleg hihetetlen neveletlenek a mai kölykök.

Gondolom tehetelen az ismerősöd, más gond is van nála/náluk, és ide csatornázza.

szept. 10. 12:12
 15/15 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos kezd kialakulni egy gyerekgyűlölő tarsadalom, legalábbis itt gyakorin szinte naponta van egy gyerekeket szido kérdés. Szerintem sem jó emberek az ilyenek, enyhén szólva. Van valami defektjuk. Ignorald, és kész, most az, hogy a férjed egyik barátjának a barátnője...hát most emiatt nem muszáj vele jóba lenned, az én férjemnek elég sok barátja van, de szinte egyik barátnőjével/feleségével se beszélek szinte soha, mert minek🤷
szept. 10. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!