Milyen apa az ilyen??

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mit lehet egy olyan "apával" kezdeni aki csak facen szereti a lányát?? 3 hét után látta ma kemény fél órára akkor is "megvette" egy jatekboltos túrával, majd kitette facere ezt hagy gondolja mindenki ő milyen jó apuka 🤢🤮. Majd eltűnt megint az eletünkből ki tudja meddig. Mindig akkor jön csak ha neki alkalmas. Hiaba van bírói végzés a lathatasrol, lesz@rja.....

Tartasdíj összege is meg van hatarozva, most még azt sem kaptam tőle.

Amikor megemlitem neki a hatóságokat, azt mondja ne fenyegessem mert elvagja a torkomat. Kapott mar távoltartást bíróság útján, de ugyanolyan hülye....nem fél a hatóságtól, nincs kontrollja. Bejelentett munkaja sincs. Es nagyon hianyzik az az összeg. 30.000 Ft :(

Köszönöm hogy kipanaszkodhattam magam :(

szept. 8. 17:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

“ Amikor megemlitem neki a hatóságokat, azt mondja ne fenyegessem mert elvagja a torkomat.”

Krvaanyjat fenyegesse. Ezert is feljelentenem.

szept. 8. 17:17
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Hangrögzítés, ha megint ilyeneket mond, legyen valami nyoma, amivel el tudsz indulni.
szept. 8. 17:27
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

1. Nyilván nem kell rá apaként számítani.

2. Rendőrségi feljelentés a fenyegetés miatt.

3. Bírósági bejelentés a tartasdij nem fizetéséről.

4. Gyamhivatalnal kérni a gyermektaratsdij állami megelolegezeset, ha legalább 6 hónapja nem fizet.

Off Itt ne keregess, vallalj inkább extra munkát.

szept. 8. 17:38
 4/11 A kérdező kommentje:

1 honapja nem fizet.

Még 5 hónap ilyen es ehenhalunk.

Milyen extra munka??

0 segitseg mellett?

Legkisebb 1 eves hova tegyem? Bölcsibe ami dugig van??

szept. 8. 17:42
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Tehát vallaltal minimum 3 gyereket ezzel a csodálatos emberrel. Innen nézve a semmire, mert nyilván gyest kapsz. A bölcsi bevestiging 6 hónapos kortól is, tessék máshol is keresgélni helyet és munkát.
szept. 8. 17:45
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
S.eggfej. De te választottad a gyereked apjának :(
szept. 8. 17:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Először az a baj, hogy nem látogatja a gyereket, utána meg azt írod, fenyeget és távoltartási van/volt érvényben - miért akarod, hogy egy ilyen ember látogassa a gyerekedet?

Egyedülálló anyaként, több gyerekkel, minimális bevétellel szerintem bármilyen bölcsiben előrevesznek a listán.

szept. 8. 20:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy bölcsit és rakd be a gyereket. Aztán keress munkát. Ennyi gyerek mellett rohadt gáz, ha 30 ezren múlik az hogy éhenhaltok vagy sem. Se te se az apuka nem alkalmas a gyereknevelésre már bocsánat. Apuka leszarja te meg várod a csodát. Férjem anyukája 8 hónaposan tette be a férjemet a bölcsibe és ment dolgozni.
szept. 8. 20:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt akartam írni ha már azon a 30ezren múlik, régen rossz…
szept. 8. 22:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát még mindig a bölcsit választanám, mint az éhenhalást.
szept. 9. 09:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!