Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan köztünk, aki gyes...

Van olyan köztünk, aki gyes után nem ment vissza dolgozni, hanem otthon maradt? Nem vélemények érdekelnek a dologról, hanem olyan nőket keresek akik ezt megtették.

Figyelt kérdés

szept. 4. 16:02
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
#25, azt értetted, hogy azt a nőt eltartják, de ő szól le ezért másokat??
szept. 6. 16:42
 32/36 anonim ***** válasza:
78%

"Hogy válthat ki ilyen indulatot valakiből egy olyan dolog, ami az ő életét semmiben sem befolyásolja?"

De, valószínű befolyásolta. És most ezért minden "dologtalan" nőre haragszik.

Sajnáljuk, de ez nem a mi hibánk.

szept. 6. 16:46
 33/36 anonim ***** válasza:
79%

"Büszkék lehettek magatokra hogy ennyit sikerült elérni az életben... mosni főzni takarítani más pénzéből, meg giccses díszeket gyártani otthonra"

Nagyon szomorú, hogy neked ennyiből áll az életed+a munkád.

De ezeken kívül van más is. Család, barátok, hobbi, természet,sport,saját magunk, a gyerekek ügyei, férj ügyei.Mindig van rájuk időm, türelmem.

Én nem szeretnék abban a boldogtalan, egészségtelen, mókuskerékben élni, mint te.

Örülök, hogy nekem ez a fajta szabadság megadatott. A férjem minden nap, kipihent, boldog arccal, meleg vacsorával, rendezett gyerekekkel várom. Mindenki nyugodt, együtt tudunk lenni.

Egyetlen hátránya van, a magadfajták irigykedése. De nem cserélnék azért, hogy te ne ítélj el.

szept. 6. 17:06
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkét oldalt megértem. Mondjuk én imádom a munkámat, szeretek dolgozni és nem azért tanultam éveket (meg képzem magam folyamatosan), hogy otthon maradjak. A kollégáimat is szeretem, szóval én örömmel megyek be mindennap dolgozni. ☺️
szept. 6. 17:15
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
34 akkor te szerencsés vagy, mert nem ez az átlag. Én is éveket tanultam, robotoltam gyerek előtt,a házat nem a seggem alá rakták be, de gyerek mellett napi 12 óra (+utazás, mert vidéken élünk és pesti munkahelyem volt) már nem opció. 2 lehetőségünk volt. (mert a férjem is közel ennyit dolgozik) vagy a szitter neveli fel a gyereket, vagy én itthon maradok. Pénzt keresni így is tudnék máshol, kevesebb óraszám, kevesebb fizetés, de közel sem olyan jó munkahelyen, mint azelőtt, és az nagyon fontos. Annak semmi értelme, hogy csinálok valamit napi 6-8 órában amit utálok.
szept. 6. 17:29
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Én mindjárt mondom a gyerekeknek: hétfőtől egyedül mész oviba, suliba(alsós) és haza is jössz az üres házba, amíg én dolgozok és hasznos tagja vagyok a társadalomnak 😅 De utána se veletek foglalkozok, hanem főzök mosok takarítok.

Sajnálom ha kudarcot vallottam, de nekem ez nem megy. Egyenlőre nem. :)

szept. 6. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!