Van olyan köztünk, aki gyes után nem ment vissza dolgozni, hanem otthon maradt? Nem vélemények érdekelnek a dologról, hanem olyan nőket keresek akik ezt megtették.
"Hogy válthat ki ilyen indulatot valakiből egy olyan dolog, ami az ő életét semmiben sem befolyásolja?"
De, valószínű befolyásolta. És most ezért minden "dologtalan" nőre haragszik.
Sajnáljuk, de ez nem a mi hibánk.
"Büszkék lehettek magatokra hogy ennyit sikerült elérni az életben... mosni főzni takarítani más pénzéből, meg giccses díszeket gyártani otthonra"
Nagyon szomorú, hogy neked ennyiből áll az életed+a munkád.
De ezeken kívül van más is. Család, barátok, hobbi, természet,sport,saját magunk, a gyerekek ügyei, férj ügyei.Mindig van rájuk időm, türelmem.
Én nem szeretnék abban a boldogtalan, egészségtelen, mókuskerékben élni, mint te.
Örülök, hogy nekem ez a fajta szabadság megadatott. A férjem minden nap, kipihent, boldog arccal, meleg vacsorával, rendezett gyerekekkel várom. Mindenki nyugodt, együtt tudunk lenni.
Egyetlen hátránya van, a magadfajták irigykedése. De nem cserélnék azért, hogy te ne ítélj el.
Én mindjárt mondom a gyerekeknek: hétfőtől egyedül mész oviba, suliba(alsós) és haza is jössz az üres házba, amíg én dolgozok és hasznos tagja vagyok a társadalomnak 😅 De utána se veletek foglalkozok, hanem főzök mosok takarítok.
Sajnálom ha kudarcot vallottam, de nekem ez nem megy. Egyenlőre nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!