Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan köztünk, aki gyes...

Van olyan köztünk, aki gyes után nem ment vissza dolgozni, hanem otthon maradt? Nem vélemények érdekelnek a dologról, hanem olyan nőket keresek akik ezt megtették.

Figyelt kérdés

szept. 4. 16:02
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
77%

#19 túl sokat foglalkozol más dolgával,azért nincs önbecsülésed. Ha azt gondolod, hogy egy házasságban kérni kell bármit is (pl pénzt tamponra) a másiktól, mert az az övé! akkor a házasságoddal is baj van.

Én sem mondom azt a férjemnek, hogy leülhetsz a kanapéra, amit én vettem.

szept. 5. 16:41
 22/36 anonim ***** válasza:
52%

4. vagyok.

Én ugyan nem kéregetek semmit a férjemről. Közös számla van 2 kártyával, mindenki arra költ, amire akar.

A 19-es többi fröcsögése szóra sem érdemes, hiszen a nagy társadalmi hasznosságában annyi esze sincsen, hogy egy kérdést értelmezni tudjon.

A kérdésben tisztán benne volt, hogy nem véleményt vár a Kérdező, de a sárga irigységtől, ezt már nem sikerült felfogni.

szept. 5. 16:53
 23/36 anonim ***** válasza:
61%
19-es mennyi rosszindulat fröcsög belőled. Gratulálok hozzá, hogy ilyen szuper menő lehetsz. 😊😅
szept. 5. 18:29
 24/36 anonim ***** válasza:
51%

Van egy barátnő félém, aki szintén a nem fogok tamponért könyörögni elvet képviseli.

A csaj napi pár órában elpötyög egy szépségszalonban, keres vele 200körül,marha büszke, hogy neki kisgyerekek mellett karrierje van. Persze, mondtam, hogy minden elismerésem, hogy ennyiből fenntart egy háztartást. És nézett rám, mint a borjú, hogy mit? A számlák, a ház költségei, a nyaralás, a vásárlások költsége az a férje dolga. Amit ő keres, az az ő pénze,mert ő nem fog kérni, mert ugye ők felesben vannak.

A fizetése remekül fedezi a Sheines és Temus rendeléseit.

szept. 5. 18:40
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
24es ugye ezt nem úgy mondod hogy közben a pasid tart ki miközben otthon vakargatod?
szept. 6. 14:54
 26/36 anonim ***** válasza:
20%

23as igen szuper menő vagyok, nem olyan akinek a pasi fizet hogy széttegye otthon a lábát:-D Büszkék lehettek magatokra hogy ennyit sikerült elérni az életben... mosni főzni takarítani más pénzéből, meg giccses díszeket gyártani otthonra ami igazából senkinek se kell közben meg mindneki lenéz titeket mert nem tesztek semmi hasznosat és ugrani kell ha az uratok füttyent hiszen ezért tart titeket.

El sem tudom képzelni milyen rossz lehet kiszolgáltatva hogy ha kidobna mehetnétek a mamhotelbe meertgt egyedül egy 20nm-es 8. kerületi lukat se tudnátok fizetni. A gyereketeknek is jó példa, ha jó vagy az ágyban kislányom, mindig találsz egy marhát aki kitart a szolgálataidért. Hiszen ez a kitartott nők kötelessége ugrani lábat szétrakva ha tetszik, ha nem hiszen az uruk adja a szájukba a falatot.

Én inkább dolgozom, hasznos tagja vagyok a társadalomnak. nem irigyellek hanem rettentő módon sajnállak titekt, de a férjeiteket is hogy ekkora balekok nem látják hogy találhatnak normális, értékes nőt is, akivel nem csak a díszekról meg a napi menüről lehet társalogni.

Én is ismerek ilyet, mikor a pasi lelépet egy fiatalabbért mindenki szemét volt, csak ő nem, és szégyenszemre visszakullogott a két gyerekkel a mamhotelbe. Tudom tudom veletek ez sosem történhet meg a férjetek könyörgött hogy kitarthasson titeket, és szerződtetek hogy sosem hagy el..

szept. 6. 15:00
 27/36 anonim ***** válasza:
79%

26! Azért ez nem ilyen egyszerű, mi az hogy szét tesszük a lábunkat? Merthogy az rendben van, hogy mi a háztartást és a gyerekeket intézzük?! Hogy lehet ilyen trágár módon beszélni nem is értem.

Akkor ha te ilyen szuper menő vagy, hogy munka mellet mindezt megcsinálod, feltehetem azt a kérdést én is, hogy minek neked a férj? Van pár tippem, bár neked lehet, hogy az a dolog már elég régen volt. 🙂

Szerintem úgy a legjobb, ha mindenki a saját életével foglalkozik, legyen az bármennyire is nehéz, nyomorult vagy épp felhőtlen.

Élni és élni hagyni!? Igen! 😉

szept. 6. 15:43
 28/36 anonim ***** válasza:
49%
21! Így igaz.
szept. 6. 15:43
 29/36 anonim ***** válasza:
82%

Hogy válthat ki ilyen indulatot valakiből egy olyan dolog, ami az ő életét semmiben sem befolyásolja?

Komolyan döbbenetes, ahogy a 26-os gyűlölködik, a trágárságáról már nem is beszélve.

Kétlem, hogy ilyen stílussal és intelligenciával olyan nagyon hasznos lenne a társadalom számára.

Én tulajdonképpen sajnálom, nagyon rossz élete lehet, ha ilyen megkeseredett.

22-es vagyok.

szept. 6. 16:12
 30/36 anonim ***** válasza:
79%

26, próbáld meg te is néha szétteni a lábad a férjednek, nem lennél ilyen frusztrált és kevesebbet foglalkoznál más életével.😊

Jaaa, hogy te napi 12 órát dolgozol, és háztartás és gyerekek, szabadidődben kvantum fizikát olvasol, és múzeumba jársz, mert a vacsora után a te férjed a minőségi beszélgetesre vágyik és nem rád. Bár a férjed már kasztráltad, mert otthon is te hordod a nadrágot, de még jó, hogy benned maradt tartás és ebből nem engedsz. Ha már szélsőséges hülyeségekkel érvvelsz, azt én is tudok.

Én is ismerek ilyet, mikor a pasi lelépett egy fiatalabbért, mert annak a nőnek volt magára és arra a férjre ideje, igénye, ellenben a házisárkányának.

Tudom tudom veled ez sosem történhet meg, mert szerződtetek hogy sosem hagy el..bármivé is válsz.

szept. 6. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!