Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol kell intézni a szülési...

Andika82 kérdése:

Hol kell intézni a szülési szabadságot?

Figyelt kérdés

Muszáj kivennem szülés előtt 4 héttel, mert nincs elég táppénzem, mert a terhesseég előtt volt egy csúnya kéztörésem. Ezt a munkahelyem felé kell jelezni? És mikor? Március 15. re vagyok kiírva.

Előre is köszönöm

2009. jan. 7. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Szia! Hogy érted azt, hogy nincs elég táppénzed? Nincs olyan, hogy egy évben X napot lehetsz táppénzen.
2009. jan. 7. 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Az illetékes OEP-nál kell intézni (Bp-en Teve u.nál), ott kapsz egy foglalkoztatói igazolás nevű nyomtatványt amit kitölti majd a könyvelő. de egy csomó minden kell hozzá, majd ott megmondják. én is próbáltam szülés előtt elintézni (március végén szültem és február végén próbáltam elintézni de nem sikerült). De ha időben beszerzel minden szükséges papírt, akkor neked sikerülni fog. Akár most is elmehetnél az OEP-be megérdeklődni. remélem segítettem.
2009. jan. 7. 12:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Ledolgozott 2 év után jár 1 év táppénz. Az OEP- nél mondták. 2007 novemberében kerültem táppénzre 2008 júliusig. Akkor már úton volt a baba, de vissza kellett mennem dolgozni, hogy megszakítsam a táppénzt. Augusztusban kezdtem, de a doki nem engedett október közepénél tovább.
2009. jan. 7. 12:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2009. jan. 7. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!