Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire gáz a mai...

Tényleg ennyire gáz a mai világban ha a párom nem akar tejfakasztó bulit?

Figyelt kérdés
Minden órás kismama vagyok, és a barátaink, családtagok mind csak azon lovagolnak a páromnak, hogy lehet készülni a tejfakasztóra. Láttam rajta hogy annyira nem nagy örömmel mosolyog ezeken a beszólásokon, kettesben rákérdeztem, aztmondta ő a háta közepére nem kíván tejfakasztót. Amúgy sem egy nagy iszákos, de aztmondja még inkább nincs kedve hogy én nem vagyok itthon, van 2 kutyánk (panelban lakunk), azokkal is neki kell jönni menni, közben jönne majd be hozzám is minden nap. Megemlítette ezt az öcsémnek, hogy szívesen iszik velük, majd ha minden rendben, és én is itthon leszek, persze szét csesztetik azóta is hogy ez milyen ciki, és hogy mekkora papucs, meg hogy erre igenis inni kell. 🤨 de miért kell? Ha neki nincs kedve? Meg ha nem akar? 🤨 csak azért menjen bele hogy mindenki más jól érezze magát rajta kívül? Tényleg ennyire gáz hogy ő ezt most nem akarja? 🙄 ő az elavult? Ez már kötelező? Szegényt sajnálom mert látom hogy rosszul esik neki hogy baszogatják. 😞

szept. 1. 22:56
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
73%
A gyermek születése családi esemény, szerintem haverokra/barátokra nem tartozik. Vagy talán a barátjuk házassági évfordulóját is meg kéne ünnepelniük, vagy mennek majd pesztrálni a gyereket mint egy bébiszitter, ha egyik szülő sem ér rá valamelyik nap?
okt. 11. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!