Tényleg ennyire gáz a mai világban ha a párom nem akar tejfakasztó bulit?
Jajj...férfi. Növesszen tököt és mondja meg,hogy nem akar. Ennyi.
Igaz,én nő vagyok, de pl nálunk a munkahelyen minden névnapkor nagy ivászat van. Kötelező jelleggel.
Én nem iszok alkoholt,és ezt el is mondtam.
Nem kényszeríthet senki egy másik embert arra,hogy alkoholt igyon,ha ő nem akar.
Én is az utolsó hétben vagyok. Párommal beszéltünk róla, de ő se akar. Maximum ha már itthon vagyunk és minden rendben akkor egy szolid koccintás a közeli barátokkal, de ha ez se lenne az se zavarná.
Szerintem amúgy ez egy rossz szokás, sokszor nincs mérték és a végére a friss apuka minden csak nem nagy segítség másnaposan 🙄
Gyerekes idióták, akik ezért baszogatják.
Felnőtt ember el tudja dönteni, hogy mikor akar inni, mit és hogyan szeretne ünnepelni.
Engem inkább elszomorítana, hogy így semmibe veszik a kérésem, kinevetnek, és még engem csesztetnek egy ilyen fontos eseménynél, hogy én máshogy, máskor szeretném ünnepelni. Elgondolkodnék, hogy milyen barátaim vannak...
Amúgy is gáznak tartom ezeket az idióta ivászatokat, mint legénybúcsú, lánybúcsú, tejfakasztó stb, le lehet pontozni, de lehet normálisan, kevés/nulla alkohollal is ünnepelni.
Aki ezt nem érti meg, az szimplán egy alkoholista, vagy idióta.
Az a gáz inkább, hogy az emberek ennyire keresik az alkalmat, hogy igyanak...
Tesóm enyhén alkoholista, de tejfakasztó náluk se volt. Tiszta hülyeség. Főleg, ha mindenórás vagy, ha esetleg pont ittas, mikor megindul a baba, akkor még be se engedik a szülésre.
Ezt amúgy szülés után szokták, nem? Nem tudom hogy van, mert a férjem sem iszik, meg a család se nagyon tesómon kívül. Mi az esküvőnkön is alkoholmentes pezsgőt ittunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!