Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire gáz a mai...

Tényleg ennyire gáz a mai világban ha a párom nem akar tejfakasztó bulit?

Figyelt kérdés
Minden órás kismama vagyok, és a barátaink, családtagok mind csak azon lovagolnak a páromnak, hogy lehet készülni a tejfakasztóra. Láttam rajta hogy annyira nem nagy örömmel mosolyog ezeken a beszólásokon, kettesben rákérdeztem, aztmondta ő a háta közepére nem kíván tejfakasztót. Amúgy sem egy nagy iszákos, de aztmondja még inkább nincs kedve hogy én nem vagyok itthon, van 2 kutyánk (panelban lakunk), azokkal is neki kell jönni menni, közben jönne majd be hozzám is minden nap. Megemlítette ezt az öcsémnek, hogy szívesen iszik velük, majd ha minden rendben, és én is itthon leszek, persze szét csesztetik azóta is hogy ez milyen ciki, és hogy mekkora papucs, meg hogy erre igenis inni kell. 🤨 de miért kell? Ha neki nincs kedve? Meg ha nem akar? 🤨 csak azért menjen bele hogy mindenki más jól érezze magát rajta kívül? Tényleg ennyire gáz hogy ő ezt most nem akarja? 🙄 ő az elavult? Ez már kötelező? Szegényt sajnálom mert látom hogy rosszul esik neki hogy baszogatják. 😞

szept. 1. 22:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%

Jajj...férfi. Növesszen tököt és mondja meg,hogy nem akar. Ennyi.

Igaz,én nő vagyok, de pl nálunk a munkahelyen minden névnapkor nagy ivászat van. Kötelező jelleggel.

Én nem iszok alkoholt,és ezt el is mondtam.

Nem kényszeríthet senki egy másik embert arra,hogy alkoholt igyon,ha ő nem akar.

szept. 1. 23:03
 2/21 anonim ***** válasza:
92%

Én is az utolsó hétben vagyok. Párommal beszéltünk róla, de ő se akar. Maximum ha már itthon vagyunk és minden rendben akkor egy szolid koccintás a közeli barátokkal, de ha ez se lenne az se zavarná.

Szerintem amúgy ez egy rossz szokás, sokszor nincs mérték és a végére a friss apuka minden csak nem nagy segítség másnaposan 🙄

szept. 1. 23:10
 3/21 anonim ***** válasza:
96%
Magyarországon amúgy is divat az ivás minden nagyobb eseménykor, de teljesen érthető, ha ti ezt nem szeretnétek. Más sem iszik pl. ballagáskor, vagy eljegyzéskor.
szept. 1. 23:12
 4/21 anonim ***** válasza:
96%

Gyerekes idióták, akik ezért baszogatják.

Felnőtt ember el tudja dönteni, hogy mikor akar inni, mit és hogyan szeretne ünnepelni.

Engem inkább elszomorítana, hogy így semmibe veszik a kérésem, kinevetnek, és még engem csesztetnek egy ilyen fontos eseménynél, hogy én máshogy, máskor szeretném ünnepelni. Elgondolkodnék, hogy milyen barátaim vannak...

Amúgy is gáznak tartom ezeket az idióta ivászatokat, mint legénybúcsú, lánybúcsú, tejfakasztó stb, le lehet pontozni, de lehet normálisan, kevés/nulla alkohollal is ünnepelni.

Aki ezt nem érti meg, az szimplán egy alkoholista, vagy idióta.

szept. 1. 23:15
 5/21 anonim ***** válasza:
86%
Nekünk volt esküvőnk, van gyerekünk is de meg se fordult a fejünkben sem legény, sem leánybucsu, sem tejfakadzto
szept. 1. 23:23
 6/21 anonim ***** válasza:
93%
Sogorom mindig eloveszi a piat ha megyunk latogatoba ha ok jonnek akkor hozza, egyebkent nem pial de valamiert a ferjemhez koti ezt. Pedig ferjem ritkan iszik es akkor is modjaval. Ferjem tervezgeti hogy osszeulnek haverokkal csaladdal egy szolid estere de sogorom mar tervezi hogy mekkora ivaszat lesz.. szamomra nagyon zavaro mar. Barmikor kerunk segitseget hozza jo komalyat a piat.. es nem is az a baj hogy iszik hanem hogy akkor a parjaval kotozkodik.. es mindig ez megy. Valahogy mindig megtisztelnek minket ezzel. Ne haragudjatok ez csak igy kibukott belolem
szept. 1. 23:31
 7/21 anonim ***** válasza:
79%
A mai világban is gáz a tejfakasztó buli!
szept. 2. 00:56
 8/21 anonim ***** válasza:
80%
Senkit nem érdekel a pasid, vagy a tejed! Ingyen pia kell!!! Agyá'!!!!
szept. 2. 01:32
 9/21 anonim ***** válasza:
14%
Aztán majd ha nem akar megindulni a tej? Az kinek a hibája lesz? Ez nagyon nagy felelősség, egyáltalán nem az férfi jólléte a lényeg, sőt. Senki nem jókedvéből csinálja, ez kötelesség, a megszületett gyermek egészségét szolgálja.
szept. 2. 06:21
 10/21 anonim ***** válasza:
67%

Az a gáz inkább, hogy az emberek ennyire keresik az alkalmat, hogy igyanak...

Tesóm enyhén alkoholista, de tejfakasztó náluk se volt. Tiszta hülyeség. Főleg, ha mindenórás vagy, ha esetleg pont ittas, mikor megindul a baba, akkor még be se engedik a szülésre.

Ezt amúgy szülés után szokták, nem? Nem tudom hogy van, mert a férjem sem iszik, meg a család se nagyon tesómon kívül. Mi az esküvőnkön is alkoholmentes pezsgőt ittunk.

szept. 2. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!